Buna,
Sa presupunem ca povestea asta este reala.
Insarcinata, iti iubesti enorm partenerul, dar l-ai inselat de 2 ori.
Sa te judec, nu cred ca are rost, fiecare alege in viata si plateste ce alege, asta o sa faci si tu. Sa uiti, nu prea ai cum. Trebuie sa ai un caracter foarte puternic, sa-ti impui sa uiti. Daca tu esti constienta ca iubitul tau nu ti-a gresit cu nimic in aceasta relatie, si tot ai facut asta de 2 ori, este grav. Chiar nu inteleg- si insarcinata in 4 luni, si tot ai facut o
Cel mai probabil iubitul tau va afla, nu stiu ce incredere va avea in tine- si nici macar nu o meriti, daca ma intrebi pe mine, nici mama nu meriti sa fii. Avand in vedere ca tu mai aveai un pas sa ai o familie fericita- dar ai ales 15 minute de placere.
Sincer, suna a gluma proasta.
E posibil să fie adevărat.
Când vei crește mai mare, te vei înfrunta și tu la rândul tău cu situații de genu, iar atunci îți vei da seama că se pot întâmpla lucruri în viață pe care nici noi nu am fi crezut că o să ni se poată întâmpla vreodată. Nu-mi spune tu mie că nu merit să fiu mamă, că eu nu am nicio vină că toți bărbații pe care i-am vrut în viața mea au fost niște ticăloși. O să vezi, vei fi și tu în situația mea mai devreme sau mai târziu, că așa ziceam și eu când aveam 18 ani și când auzeam despre cazuri de genu, și nici eu nu credeam...
Imposibil. Pe 8 si-o trage cu unul intr-un bar. La cateva zile dupa se imbata si e semi-violata de 3 indivizi iar pe 13 se culca cu altul...pe bune? A...si toate astea fiind gravida si vesnic indragostita de iubit. Scenarii. Probabil se plictiseste p'acasa si mai compune cate ceva.
Tu ai ramas insarcinata din greseala sau pentru ca asa ati vrut?
S-ar putea sa am o veste proasta pentru tine, logodnicul tau sa se fi inteles cu macho man ala in asa fel incat sa te convinga s-o faceti ca mai apoi sa aiba motiv de despartire ca tu sa ramai in grija copilului si el sa scape, sa nu-l mai intereseze.
Probabil sa nu fie asa cum am zis dar prea desprinsa din filme povestea asta a ta, daca mai e si adevarata.
Ai o imaginatie foarte bogata )
Prima data, acum o saptamana te-ai culcat cu unu intr-un bar, la cateva zile dupa ai scris ca ai fost semi-violata de 3 indivizi iar acum sceneta asta.
Scrii o carte sau?
Sper ca sotul tau sa afle, meriti acel copil insa pe el nu.Cum zici ca il iubesti mult, cand tu ti-o tragi pe unde apuci? Esti genul ala de femeie care-i place viata, dar ea isi iubeste partenerul foarte mult. Tine minte, ce-si face omul cu mana lui nici dracu nu mai descurca.Ai sa regreti intr-o buna zi
Scena cu colegul a fost fierbinte.
Eu tot nu as fi rezistat
In rest copilul il cresti cu sau fara logodnic nu ai de ales
Daca ai inselat si inca de 2 ori nu e iubire e obisnuinta si confort, tie convenabil langa el, de aia nu pleci
Rectific: Sunt însărcinată în luna a4-a, am scris în grabă și de aceea am greșit...
HappynewCenusa întreabă: