Atata vreme cat sexul a fost protejat, nu ai de ce sa-ti faci probleme.
Apoi, durerile de burta, sunt semn ca se apropie menstra.
Dacă erau intacte prezervativele și n-a fost alt contact cu risc n-ai de ce să-ți faci griji
Cu 4 zile in urma (4 Ianuarie) la sfarsitul intrebarii postate, ai transmis urmatoare informatie :,, Mă tem sa nu fiu însărcinată, au trecut 4 zile de la act. am 17 ani si ultima menstruatie am avut-o pe 22.12.''
Fiindca acest ciclu menstrual a inceput in data de 22 Decembrie si cele 2 acte sexuale au fost intretinute in noaptea de Revelion, reiese reiese ca actele sexuale au fost intretinute in cea de a 9-a sau a 10-a zi a ciclului menstrual.
Fiindca numai daca ciclului menstrual este de tipul REGULAT si de obicei are lungimea de 30-31 de zile, numai in acel caz va putea sa inceapa viitoarea menstruatie in data de 22 Ianuarie.
Daca ciclurile tale menstruale au mereu lungimea de 30-31 de zile in acel caz OVULATIA poate sa aiba loc in data 8 Ianuarie (adica astazi) si PERIOADEI FERTILE a fost intre 4 si 9 Ianuarie. Inseamna ca actele sexuale au fost intretinute cu circa 8 zile inainte de a se produce OVULATIA si cu circa 4 -5 zile inainte de a deveni fertila. Din acest motiv dispare chiar si cea mai mica posibilitatea de a se fi putut forma sarcina chiar si daca ar fi ajuns sperma in vagin, DAR aceasta posibilitate NU a existat fiindca din spusele tale rezulta ca : ''. am facut sex de 2 ori protejat, am verificat prezervativele si erau intacte.''
Indiferent cate analize s-ar efectua, in mod absolut sigur va rezulta ca in cazul tau este absolut IMPOSIBIL sa se fi format o sarcina. In cazul unor femei care au organismul mai sensibil, se poate intampla ca in ziua ovulatiei sa apara anumite stari de disconfort, si de asemenea sa se produca si o foarte mica/slaba sangerare, ca urmare a ruperii foliculului ovarian in momentul in care OVULUL este expulzat din OVAR. Multa sanatate!
https://www.suntmamica.ro/preconceptie/cum-arata-in-realitate-un-ovul-6029
Cred că sigur este vorba de o întârziere, nicidecum de sarcină. Din moment ce a folosit prezervativul. Nu ești însărcinată, asta este sigur.
Draga mea veste buna probabil nunesti insarcinata dar asta este alarma ca trebuie sa te protejezi mai bine sa fi atenta la tot si la toate