| amyamy a întrebat:

Va rog sa ma ajutati intr-o situatie sad am facut dragoste cu iubitul meu si dupa ce s-a terminat la 2 minute m-a cuprins o durere groaznica jos la ovare, si parca ma impungea ceva acolo abia ma puteam misca de durere, si ma durea si spatele, parca si acolo persista durerea, timp de 30 de min am zis ca innebunesc dar in timpul contactului nu am avut nimic nu m-a durut nimic abia dupa 2 minute.nu mi s-a mai intamplat niciodata asa ceva sunt foarte speriata va rog daca stiti sa imi spuneti cateva cauze care ar putea fi.am hotarat sa ma duc si la ginecolog aceasta saptamana caci imi este tare frica, prea intensa a fost durerea, imi este frica.menstruatia trebuie sa imi vina intr-o saptamana, insa nu cred ca e asta cauza, simt eu ca e altceva si nu stiu ce.sa ma gandesc la o posibila sarcina? sau chist.va rog mult ajutati-ma

Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună dimineața.
@Amyamy, dacă înainte de contactul respectiv în care ți s-a întâmplat acest mic „incident" nu ai (mai) făcut sex neprotejat, nu ai de ce să îngrijorezi în privința sarcinii!
Ea se instalează în urma unui contact neprotejat, iar simptomele apar după 2-3 săptămâni, fiind diferite de la persoană la persoană.
În mod sigur este vorba de o răceală, chiar dacă simptomele semănau cu cele premenstruale.
Nu mai amâna vizita la medicul ginecolog, căci vor apărea complicații (menstruație întârziată, dureri inexplicabile, etc).
Sănătate!

6 răspunsuri:
| lumy8876 a răspuns:

Ar putea fi un chist...dar mai bine du-te la ginecolog

| Well a răspuns:

Se poate sa fie de la frig ca nu ai purtat sosete sau ar trebui sa faci un consult si mie mi s-a intamplat la fel, am stat in pat linistita am baut un ceai si am luat o pastila speciala stiu ca se gaseste dar nu mai stiu cum se numea. Ar trebui sa te duci la un consult.

| soul2soull a răspuns:

In primul rand ar trebui sa te asculte si pe tine si sa nu o mai bage atat de adanc posibil ca sa o aiba"mare" din aceasta cauza iti atinge ovarele chestiile astea trebuie sa le vorbiti voi in 2 si sa cautati o rezolvare

| sinx a răspuns (pentru soul2soull):

Ii atinge ovarele? laughing fi serios rolling on the floor

| amyamy explică:

Nu cred ca imi atinge ovarele big grin nu cred ca se poate sa-mi le atinga big grin sex neprotejat... nu am facut doar ca noi nu folosim prezervative,pastile etc,ci metoda traditionala cand ii "vine" "o scoate" big grin nu mi s-a intmaplat niciodata asa ceva si ma culc cu el de un an,de aceea imi fac mari griji :-s mari griji,si dupa contact la o zi doua, parca ma jeneaza acolo, nu ma mai doare insa parca ma deranjeaza acolo nu stiu cum sa explic sad nu stiu ce ar putea fi

| soul2soull a răspuns (pentru amyamy):

Pana la urma poti consulta un medic bun nu orice macelar big grin si vezi ce zice