Stai, stai! Usooor! Si daca ai pus aia la status ce? Erau sentimentele tale din momentul ala, mare treaba... Eu zic sa fii super relaxata cu el, ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic. Baietilor niciodata nu trebuie sa le oferi totul, foarte bine ca l-ai pus pe ganduri : )) Totul e sa fii sigura pe tine si sa nu se vada pe fata ta vreo urma de regret. U go girl!
Daca va despartiti nu e din cauza statusului. Pur si simplu numai merge.Prin momente din astea am trecut si eu.Nu ma suna, nu vb pe mess deloc si cand i ziceam sa iesim afara avea treaba. Dupa zicea el sa ne intalnim in ziua x si dupa anula ca are treaba si ca nu poate sa se intalneasca cu mine.Si suferam foarte mult dupa el. Dupa imi dadea papuci pe motiv ca eram prea distanta (culmea mereu eram eu de vina ) si dupa o saptamana se intorcea la mine si proasta il primea inapoi crezand ca a invatat ceva si s-a schimbat. Si dupa ce ne impacam si iar numai vorbeam, nu ne intalnem si ne desparteam.
La primit inapoi de 3 ori - a 3 a oara m-am saturat. Acum totul e definitiv.Nu s-a mai intors inapoi. Poate ca a vazut ca sunt intr-o relatie si ca mie bine acum.
Discuta cu el. Spuinei ce te deranjeaza si daca nu merge despartete de el (tu prima...eu n-am fost asa de rapida si mereu primeam papuci ). Meriti ceva mai bun.Asa era si eu si acum sunt mult mai fericita decat eram cu fostul ( si atunci nu credeam ca o sa fiu fericita cu alt baiat )
Ai grija de tine si tine minte: Daca te iubeste nu te face sa suferi. Daca te vrea doreste sa va intalniti. Daca ie dor de tine te cauta.
Asta e chiar o prostie cu statusul. ce a fost in capul tau sa pui acel status. iti dai seaama cum se simte baiatul. asa am facut si eu am pus o poza si din cauza asta ne.am despartit. vorbiti fata in fata sh explixai pana nu e prea tarziu. pupici
Mai pai intalnestete cu el si impacal stiti voi cum ca doar sunteti de 7 luni, explica-i melodia si poate a sa inteleaga tot si explica-i si distanta asta dintre voi.
Bafta!
Sincer... dupa parerea mea, puteai sa tii numai pentru tine.nu cred ca era necesar sa pui acele versuri la status. A inteles gresit...parerea mea e sa vorbiti fata in fata si sa-i explici :* Bafta >
Saracuta de tine eu zic sa il suni sau sa va intalniti stai si vorbiti si daca nu accepta gasesteti alt baiat si fa in asa fel sa te vada el ca sa il faci gelos si dupa aia totul vine de la sine
Ma simt bine, dar nu langa tine si un prost intelege propozitia asta O sa-i treraca daca tine la tine
Cind srii ceva la status trebuie sa te ma gindesti.mai ales ca prietenul tau poate sa se gindeasca nu la ce trebuie.schimba statusul, si scie niste cuvinte ce i-ar placea lui sa auda... daca nu intra pe mess, trimitei un mesaj, si spune-i ce simti pentru el si lamurestei situatia... succes!
Remusopen întreabă: