Ma in primul rand nu trebuia sa ii spui ca o placi de vreun 1 an de zile pentru ca fetele si-o iau in cap. as vrea sa nu ma contrazici la ce zic pentru ca am o relatie de 2 ani si cunosc fetele destul de bine. si in al 2-lea rand continua sa vorbesti cu ea prin mesaje si daca o vei vedea vreodata suparata consoleaz-o si stai aproape de ea spune-i ca va fi bine vrajeli ca sa vada ca are un umar pe care sa planga. va merge bine crede-ma. Bafta!
II zambesti, o intrebi ce mai face, cum mai merge cu scoala, te ofrei sa o ajuti la o materi la care nu se pricepe, acum ca stie ca o placi-chiar daca esti mai timid- o poti saruta pe obraz, ca daca o saruti pe buza e posibil sa iti traga o palma. Sper ca nu team speriat. Vezi si cum reactioneaza ea si incearca sa ii raspunzi la... ce iti cere nu stiu, la avansuri, intrebari, ce o fii. Succes si fiind ca e si ea timida nu ai de ce sa te temi!
RaZ4Ing imi dai si mie ID tau de mess sami mai dai tu sfaturi daca este expert daca dai ID si merge si vb cu mine ai funda
AlexEjmecheru întreabă: