| danadine a întrebat:

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o parere.De doua luni am o relatie cu un baiat, dar dintr-o prostie m-am apucat sa torn niste minciunele, de care se pare el a aflat.este vorba de un anume loc unde eu i-am zis ca am fost, dar apoi m-am dat de gol...hmm, oare acum si-a pierdut increderea in mine? Ce as putea face sa repar asta? Este ireversibila parerea pe care i-am facut-o? nu stiu ce m-a apucat...

Răspuns Câştigător
| Dizzydizz a răspuns:

Zii ca a fost o minciuna prosteasca, una ncare nu ar trebui sa afecteze relatia.
Zii sa aiba incredere in tine, ca nu ii vei mai face faze de genu.
Si tu, ai grija, numai minti baiatultongue:*
bafta:*

6 răspunsuri:
| zuzu. a răspuns:

Spune-i ca erai disperata, ca credeai ca nu esti buna pentru el, ca credeai ca ii trebuie ceva mai bun [poate cerei si scuze]...nu cred ca si'a pierdut incrrederea in tine.succeswinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa suparat ca l-ai mintit dar poate ii trece in fine macar ai pe cineva nu ca mine dus pe apa sambetei crying bafta la impacare cu el

| danadine explică:

Nu s-a suparat cu adevarat pe mine, doar ca mi-a zis ca asta e o chestie negativa si ce e mai grav, e ca asta o stiu si eu. si acum mi-e teama ca nu va mai avea incredere in mine. Iar pentru mine e f important asta.

| bebitza_3258 a răspuns:

Pai! zi ca nu ai vrut sa afle pentru ca erai sigura ca se va supara si ca iti pare rau si ca nu vei mai face si ca promiti ca nu vei mai face chestii de genu. daca te iubeste o sa te ierte happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu vreau sa par un critic dar nu e frumos sa minti, mai ales intr-o relatie oricare ar fi mincina, poate te va intelege desi sunteti la inceput...

| kidda_6647 a răspuns:

In timp ii poti castiga din nou increderea. dar cu grija. baftawinking