| superstar1998 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati si pe mine daca se poate. M-am indragostit de o colega cu care sunt in clasa din clasa a 5-a (acum sunt a 8-a) si vara trecuta mi-a spus ca tine mult la mine, dar mai mult ca la un coleg. In iarna asta m-a invitat in oras, dar ca prieteni "deocamdata". Ea stie ca imi place de ea (oarecum) si nu prea stiu ce crede despre mine. Pe de alta parte merge la banchet cu mine, dar stiu inca 3 fete care mai vroiau sa mearga cu mine. Care ar fi sansele sa fiu cu ea pana la banchet? Are cineva vre un sfat?

Răspuns Câştigător
| P3TR3 a răspuns:

Poi daca chiar iti place de ea.(si esti sigur ca si ei de tine) zile celor 3 ca nu poti sa mergi cu ele.
Incearca sa fi tu insuti..adica nu exagera cu iubirea.dar si spune-i din cand in cand ca iti place de ea..incearca sa ii dai un cadou..scoate'o la un suc..etc.
Sa nu ai emotii.e ceva firescwinking
Funda puppy dog eyes?winking
Succes..Key Bye!winking wave

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti prea mic pentru o relatie!
Dumnezeu sa te binecuvinteze! happy

| jessikz0r a răspuns:

Pai daca esti a 8a clar n-ai cum sa "fi indragostit" dar e oka...e clar, daca te-a invitat in oras, sigur vrea ceva de la tine, dai bice, fi barbat si ea cum observ nu e rusinoasa, sper ca nu esti nici tu, o inviti in oras inainte de banchet, sau chiar la banchet si-o puuupi fara sa mai aiba drept la vorba! restul vine de la sine...

| superstar1998 explică (pentru jessikz0r):

Mersi de sfat, dar din pacate eu sunt mai timid... O sa incerc totusi...

| jessikz0r a răspuns (pentru superstar1998):

Daca-ti doresti ceva cu adevarat vei reusi, bafta!:**