anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati...stau cu un tip de aproximativ 3 luni sh din senin kn d vb cu el intr o seara la tel era sh verisoara mea langa mine sh mi a sp"vrei sa sp parerea mea despre victor(numele lui)sh relatia voatra?"...eu m am uitat puti la ea..."e dragut, de treaba. poate tine la tine, nu zic:nu: dar sta cu tine sh pentru faptul ca el vrea sa ti o traga", cand am auzit am ramas socata.eu am 15 ani sh verisoara mea crede ca nu ar avea el dc sa stea cu o pustoaik cu mine... dati mi un raspuns va rooog!

13 răspunsuri:
| andrada94 a răspuns:

Poate ca a observat ea ceva in comportamnentul lui
Sau poate si ei ii place de el si vrea sa va desparta
Sau p[oate ea asa crede da s'ar putea sa nu fie adevarat cu faza aiastraight face. Inca mai exista baietii [putini e adevarat] care nu se gandesc numai la sex.
Cati ani are baiathu?
J eu am fost cu un baiat de 18 ani si tuturor li se parea absurda relatia noatra dar a durat 3 luni si jumatate si niciodata nu mi-a pomenit de sex.

BAFTA`!

:X

astept sa ne zici ce s-a intamplatlove struck

| valy a răspuns:

Eu zic ca ii place de prietenu tau si vrea sa te faca sa o iei la fuga. dar pe de alta parte are si dreptate.ca multi dintre baieti.nu toti atentie sunt in cautarea aventurilor.asa ca ai grija

| Ana_6509 a răspuns:

Te-as ruga sa specifici varsta lui Victor si a verisoarei tale.Asa ne va fi mai usor sa analizam si sa te sfatuim.Conteaza daca e o diferenta mai mare de varsta intre voi 2 si daca verisora e mai mare ca tine.

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Draga mea in primul rand nu se stie daca e adevarat ce spune verisoara ta... tu iti dai seama de comportamentul lui daca ar vrea sa se culce cu tine si dupa sa te lase
In cele 3 luni ti-a propus faptul sa intretii relatii cu el?
Probabil nu esti pregatita, daca bineinteles iti spune ca ar vrea chestia asta probabil sa aiba dreptate verisoara ta.
Deci nu te lua tu dupa verisoara ta sau dupa X, Y
Iti dai tu singura seama...

Răspuns utilizator avertizat
| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Poate ii place de el si vrea sa va desparta.si sa fie cu el.eu zic sa nu te grabesti sa iei o decizie in ceea ce-l priveste pe victor. fii atenta la comportamentul lui fata de tine si iti vei da singura seama de ceea ce vrea de la tine.
te pup kiss

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da asa ii sunt de acord

| S†®£p§¦L§ a răspuns:

Poate o fi adevarat. Dar verisoara ta de unde stie? Probabil a scos-o si ea ca sa te bage la banuieli. Probabil ii place de baiat si vrea sa va desparta. NU te lua dupa el. Ar trebui sa ai si o discutie cu iubitul tau, si sa ii zici ce ti-a zis verisoara ta.

Cu atat te pot ajutakiss

Mult noroc in continuare kiss

| daniella_4528 a răspuns:

Azi nu trebuie sa ai incredere in nimeni, poate verisoara asta singura e amorata in el siti spune asa ceva ca sa va despartiti. Dar orsice baiat sta cu fata pentru bla, bla, bla dar desigur sta si pentru a eu trage, pentru ca daca te iubeste isi imagineaza cum te saruta cum te atinge, mingie...Asa e mentalitatea lor

| anonimmmmm a răspuns:

Asculta parerea celor din jur, dar fa cum vrei tu.Este adevarat ca toti aproape vor doar sex, dar daca tu vei sti cum sa te comporti, si nu ii vei permite nimic pina nu esti tu pregatita totul vai fi bine.Si intreaba-l daca e dispus sa te astepte pina esti tu pregatita, si daca zice ca DA inseamna ca tine la tine, si e cu tine din dragoste nu numai pentru sex.Bafta si tine-ne la curent.big grin

| Ana_6509 a răspuns:

Da.vad ca nu ai mai spus nimic asa ca iti spun cum stau lucrurile, dupa mine.Cand esti indragostita nu mai vezi nimic, totul ti se pare perfect mai ales la persoana iubita.Verisoara ta vede ceea ce tu nu vezi si cu siguranta iti vrea binele.Desigur mai e o situatie si anume ca ea sa fi avut iubiti care au dezamagit-o foarte mult si astfel a ajuns la concluzia ca, cam toti, vor acelasi lucru:sex. Iar daca diferenta de varsta dintre voi 2 e mai maricica cam la asta ne-am gandi noi cei din jur, ca sta cu tine pentru sex.Nu e o regula insa el avand o anumita varsta iti dai seama ca simte nevoia...Si daca ti-a si propus asta e clar ca sta pentru tine doar pentru sex.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tine la tine happy dar asta nu nseamna ca nu te doreste happy o sa ti zica mai tarziuhappy si u daca chiar il iubesti sau nu. o sa vezi ce o sa facihappyhappy

| stweety10 a răspuns:

Cati ani are Victor? Il cunoaste personal verisoara ta? Eu cred ca e invidioasa pe relatia voastra. Poate va intelegeti prea bine si de`asta... Oricum tu fii pe faza, daca iti propune ceva dupa scurt timp, inseamna ca a avut dreptate verisoara ta.