| AG93 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati, sunt disperat!

Salut TPU, sunt AG din CL si am 18 ani... mi-am inceput viata sexuala in urma cu 6 luni, am o prietena pe care o iubesc si am facut pasul cel mare, insa aici apare o mare problema pentru mine, nu avem sansa sa facem dragoste des insa atunci cand o facem nu pot face o treaba cum trebuie.Au fost cateva ori cand intr-adevar mi-am satisfacut cum trebuie prietena insa de foarte multe ori am ejaculat prea repede.Nu stiu ce sa mai fac, am incercat tot felul de exercitii luate de pe internet insa fara folos. Ce se intampla cu mine? Am vreo problema medicala? Trebuie sa ma consulte vreun doctor? Aceasta situatie incepe sa imi afecteze viata de cuplucryingcrying Va rog din suflet sa ma ajutaticryingcrying

Răspuns Câştigător
| AlexandruSerban a răspuns:

Cel mai bine este sa nu faci nimic ce ti se zice de pe internet, MAI ALES DESPRE SANATATE si sa te duci la un medic.

4 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Da, trebuie să mergi la un medic urolog. Este posibil să suferi de ejaculare precoce.
Baftă!

| SoulReaver a răspuns:

Pai ai putea incerca sa cumperi un spray sau pastile pentru mentinerea potentei si dupa ejaculare sau poti consulta un medic urolog.

| IoanaMra a răspuns:

Gata,calmeaza'te! Cel mai bine ar fi sa mergi la medic, el stie si iti poate da un tratament eventual. big hug Goog luck! :*

| AnYkA52 a răspuns:

Da draga, esti impotenti.crying( ce sa ma fac eu?cryingcrying(crying( nu pot face sexcrying aoleo draga