Poate intr-adevar a facut o obsesie pentru tine in acest caz... nu cred ca e cazul sa fii asa disperata... ce varste aveti? Parerea mea e ca nu ar trebui sa tii in tine: spune parintilor sau chiar dirigintelui. Dar incearca sa ai o discutie cu el. Poarta-te absolut normal, mergi la el, zambeste-i si aseaza-te linistita langa el, dar vezi, sa nu fiti singuri... si intreaba-l respectuos ce anume doreste de la tine... poate si indiferenta ta l-a deranjat si l-a provocat. Poate ar trebui sa fii mai relaxata si mai normala in fata lui, ca si cu orice alt coleg de clasa, care nu are nimic cu tine. Oricum, daca nu reusesti sa faci acest lucru, apeleaza totusi la parintii tai, sau la diriginte, sa ia masuri. Nu de alta, dar nu se stie niciodata cine se ascunde in spatele unui copil...la o adica... (mai ales daca zici ca e si agresiv)... te pup! :*
Prima idee a fost sa iti zic sa il tratezi cu indiferenta, dar cred ca deja e periculos si ar trebui sa spui parintilor tai ce se intampla.
Acum vad ca ai postat si aici "intrebarea". Ti-am raspuns la mesaj.Stai de vorba cu el la modul cel mai sincer si serios, confrunta-l, fii transanta, spune-i ce simti-ca abuzeaza de tine, cum te face sa te simti-hartuita, spune-i ca te sperie. daca nu simti nimic pentru el, atunci trebuie sa stie.Are nevoie de certitudinea asta.Succes si astept mesajul tau.Sa fii victorioasa!
Mda foarte ciudat asa cum a zis si mariazet45, cl mai bine este sa le spui parintilor tai... nu sta asa, se vede ca e obsedat de tine...
Draga, eu cred ca ar trebiu sa nu-l bagi in seama si sa le spui parintilor tai, dar, ai grija pentru ca o data ce le spui o sa inceapa sa te hartuiasca ma rau! Asa ca va trebui sa fii cat se poate de discreta sau sa te duci la politie! Ar trebui chiar sa te muti la o alta scoala(liceu, facultate ) depinde unde esti! Mult succes! As vrea sa te pot ajuta mai mult dar nu prea pot!:*:X
Cateodata unii baieti fac cate o obsesie pentru o fata si nu renunta pana nu se culca cu ea, spun asta deoarece am inteles din ce ne-ai spus tu ca asta vrea. Evita-l sau vb cu cineva sa te ajute dar ai foarte mare grija ca in cazuri asemanatoare cu al tau feta a ajuns chiar sa fie violata.
idkandrei690 întreabă: