| IloveJustinBieber_6148 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati sunt inebunita dupa justin bieber nu stiu dar simt ca il iubesc sistiu ca e aiurea daar si cand il vad in poze sau ii aud vocea parca plang dupa el si va rog ajutati-ma sa scap ca nu maipot sa sufar dupa el

Răspuns Câştigător
| Dominicc a răspuns:

Dragi prieteni, dragi colegi. aceasta boala care domnste in diferite copile naive, se trateaza numai cu ajutorul Psihologului.

Deoarece ca si la tine, a ajuns intr-o etapa avansata.

17 răspunsuri:
| pink10 a răspuns:

E gay! Gata ai scapat de obsesie?laughing

| Paula007 a răspuns:

laughing) God!

nu sunteti normali!

| cOnTexT a răspuns:

Sustin campania cu limita de varsta la creearea unui cont !

| FucktheSystem a răspuns:

Simplu. Sinucide-te.

| GuessWho a răspuns:

rolling on the floor
Scuza-ma ca rad, dar asa estraight face
Esti indragostita de cine?
De poze si videoclipurile de la melodii?laughing
Cu ce *** v-a atras?straight face

| paynehunter a răspuns:

laughingAr fi penal acu sa-mi zici ca esti baiatlaughingPai mah tu nu vezi ca asta nici nu are ****? si are 16-17 ani.Ce vezi tu la asta, eu vad pe Elodia reincarnata.

Răspuns utilizator avertizat
| Optimus7 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu un baiat dragut si cu care te intelegi bine foarte mult si asa poate ajungi sa ai o relatie cu el si o sa uiti de Justin Biber. Recunosc ca si mie mi-au placut anumite actrite dar am incercat sa tin legatura cu realitatea si sa am contact cu fetele pe care le cuosc.

| TanyaX3 a răspuns:

LoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooL

| Sconcsiş a răspuns:

Deci care îi faza: Tu eşti proastă. Se observă. Plângi după Tanga... Nu ştii să scrii etc. Împuşcă-te, distrus-o!

| lory_8089 a răspuns:

Esti proasta

| Ratsa a răspuns:

Sustin campania cu limita de varsta la creearea unui cont !

| ma cheama cum ma cheama a răspuns:

Pfff ar trebui sa te gandesti ca nu ai nici o sansa cu el...sunt destuii baietii in lume.nusj cati ani ai.dar ma gandesc ca la varsta ta e ceva fireesc sa visezi...dar trezeste-te.

| IloveJustinBieber_6148 explică:

Am 12 ani si sunt fata

| summergirl25 a răspuns:

Nu stiu...si eu sunt la fel!

| summergirl25 a răspuns:

Nu stiu, si eu simt la fel

| Katherine_8125 a răspuns:

ai bieber fever este incurabila laughing 8.540.886 de fete au aceasta febra big grin