| MiraculousDelia a întrebat:

VA ROG sa ma ajutati TPU! Am 14 ani, sunt fata si nu m-am masturbat niciodata, dar imi doresc sa stiu cum se simte si nu pot sa o fac pe ascuns (fără să știe parintii) deoarece ei sunt prin preajma tot timpul si nu stiu cum sa vorbesc cu ei despre asta. E doar o curiozitate. Nu vreau sa fac din asta un obicei. Vreau sa incerc doar o data si gata, dar mi-e teama că daca o sa descopere, o sa tipe si o sa ma pedepsească. Va rog! Spuneti-mi si mie cum sa abordez subiectul. Cum sa vorbesc cu ei despre asta?

33 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

In primul rand de ce trebuie sa discuti asta cu parintii? Crezi ca te vor indruma cum sa te masturbezi?

In al doilea rand or fi e prin preajma, dar faci si dus cu ei?

In al treilea rand, de ce doar odata? Masturbarea e ceva benefic pentru organism, mai ales in adolescenta cand urla hormanii in tine.

| MiraculousDelia explică (pentru suntserios):

Mama vine uneori si la dus cand stau mai mult sa ma intrebe daca am terminat, asa ca da. Si la dus. N-am ce face

| corbulalbrosu a răspuns:

Chiar si doar o simpla incercare de a discuta cu parintii despre activitatea de autosatisfacere sexuala prin masturbare, care sa aiba unicul scop de ati satisface curiozitatile care te ''macina'' si le ai referitor la masturbre la varsta ta, cel mai probabil, sau aproape sigur ar fi practic inutile. Fiindca majoritatea parintilor se feresc ca dracul de tamaie sa aminteasca si cu atat mai putin sa si discute despre aceasta problema care este considerata a fi un pacat de neiertat si un subiect absolut... tabu.
Raspunsul privind locul in care ai putea incerca sa te masturbezi ti-a fost transmis deja, iar in privinta modului in care se practica o vei descoperi tu pe parcurs, in timp ce iti mangai sanii si te joci cu degetele in timp ce iti dezmierzi... ''pasarica''. Succes!

| MiraculousDelia explică (pentru corbulalbrosu):

Mersi

| MiraculousDelia explică (pentru corbulalbrosu):

Ma enervează ca stiu ca masturbarea e normala sa-o faci, dar parintii mei m-au făcut să cred ca ce vreau sa fac este foarte gresit

| suntserios a răspuns (pentru MiraculousDelia):

De cate ori pe saptamana se duc ai tai la biserica?
E asa greu sa iti iei mana de la gogoasa cand intra careva in baie?

| Atlas33 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Dezmierzi pasarica si iti mangai sanii! Fata vrea s-o faca de fata cu parintii, ce nu intelegi...

| Willis a răspuns:

Măi față, ai camera ta, și dormi singură? Sub pătură cu lumina stinsă poți să te freci pe clitoris și pe sâni (sfârcuri), până ajungi la orgasm. Cât de greu poate fi? Doar nu dormi cu cineva în pat sau în cameră.

Răspuns utilizator avertizat
| ZyRRe a răspuns:

O poți face la duș, noaptea după ce adorm ei, bănuiesc că stai singură în cameră. Dacă tot vrei să le spui despre asta... nu știu ce să-ți recomand... orice ai spune, cred că o să înțeleagă, au trecut și ei prin asta.

| Atlas33 a răspuns:

Pai si tu,dupa mintea ta,ce ai vrea sa faci,de exemplu? Sa vorbesti cu mama ta sau cu tatal tau,dupa caz,care iti este mai prieten,mai apropriat,si sa incerci sa te masturbezi sau sa te educe in arta autosatisfacerii, corect? sau ca nu inteleg eu bine, ce vei tu de fapt. explica-mi, si poate gasim o solutie, un sfat.

| MiraculousDelia explică:

Multumesc pentru ajutor tuturor?

| Delia0New a răspuns:

Da-mi mesaj pe Instagram @corugadelia

| Delia0New a răspuns:

Da-mi mesaj pe insta @corugadelia

| taciterogdingura a răspuns:

Cred ca ar fi o conversatie ciudata de avut cu parintii tai. Exista solutii sa o faci pe ascuns : la baie sau in pat inainte sa adormi. Pe langa asta, nu cred ca daca te-ar prinde, ar fi suparati pe tine. Este o curiozitate normala la varsta aia.

| AndreiHypnotik a răspuns:

Dacă chiar vrei sa încerci poți să aștepți până ești singură acasă si poți să o faci

| MiraculousDelia explică (pentru AndreiHypnotik):

Cand eram mica si rămâneam singură acasă, parintii mei mi-au zis ca au camere ascunse ca sa ma sperie si acum sunt stresata ca poate chiar au. As fi facut ce ai spus tu, dar asta e problema