| Nume123 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati va rog frumos am 16 ani si m-am despartit de o fata ea are tot 16 dar nu stiam din ce cauza dar am aflat de la un "prieten" pe care nu il suporta si am inceput sa fac lucruri cu acel "prieten" si ei nu ii placea asta si acum s-a cuplat cu un prieten pe care nu il vreau sa ii fac ceva fata de alti care mi-au facut asta dar acum 2 zile s-au sarutat cand am aflat eram pe cale sa palng deci nu mai pot ma candesc la ea mereu nu pot sa stau si sunt demoralizat si distrus, dar stiu ceva ea ma iubea cu adevarat cum sa fac sa o recastig? va rog plz raspundeti

Răspuns Câştigător
| GaLaxXy a răspuns:

Salutare,
Văd că eşti tare afectat, atâta timp cât nici să scrii corect nu poţi.
S-ar putea ca iubita ta să încerce să te facă gelos. Ai mare grijă de la cine ai aflat, s-ar putea să te fi minţit.
Împacăţi prietenul cu iubita ta pentru a nu avea alte discuţii de genu' pe viitor.
Pentru a te împăca cu prietena ta îţi sugerez să îi laşi mesaj să te vezi undeva cu ea iar tu să vii cu un buchet de flori şi să îţi ceri iertare pentru tot.
Acţionează acum căci dacă e adevărat şi chiar s-au sărutat, o vei pierde. Numai bine.

| Nume123 explică (pentru GaLaxXy):

Iti multumescbig grin, mi se pare o idee buna

| GaLaxXy a răspuns (pentru Nume123):

Nu ai pentru ce. Mult succes.

2 răspunsuri: