| Aniculaesa_Livia_Vasilica_ a întrebat:

Vă rog să mă ajute cineva. A urinat, a făcut duș. Având lichidul preejaculator i am făcut oral.
A trecut 1 oră și s-a rupt balonul. Țin să menționez ca nu și a dat drumul deloc. Sarcina posibilă?

18 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

"acum 4 ore | Aniculaesa_Livia_Vasilica_ a întrebat:
Vă rog să mă ajute cineva. A urinat, a făcut duș. Având lichidul preejaculator i am făcut oral.
A trecut 1 oră și s-a rupt balonul. Țin să menționez ca nu și a dat drumul deloc. Sarcina posibilă?"

Ce treaba are sexul oral cu un balon rupt si cu o posibila sarcina, dupa un sex oral?
Zau daca inteleg ce spui!

| Aniculaesa_Livia_Vasilica_ explică (pentru Violleta2022):

Eu am întrebat așa.
Avea prima dată lichidul preejaculator dar când s-a rupt prezervativul trecuse 1 ora de când a primit oral când avea acel lichid. Nu a ejaculat și mă întrebam dacă este posibilă o sarcină dacă ar fi rămas spermatozoizi de la lichid. A făcut duș înainte și a urinat. Mulțumesc de răspuns.

| dullcat a răspuns:

Buna.Nu avem cu ce sa te ajutam, tine doar sa voi doi sa va ajutati si sa actionati astfel incat sa nu va complicati viata inutil.Inainte de sex este nevoie sa constientizati ca actul nu este deloc o distractie, asa cum vedem toti in filme si seriale. Urinarea inainte nu ajuta cu nimic, nu este o metoda contraceptiva.Cand prezervativul se rupe poate exista risc de sarcina, de aceea scenariul in cauza reprezinta una din situatiile in care se recomanda pastila de a doua zi.Nu ai oferit deloc detalii.In ce perioada a ciclului menstrual te aflai?

| Emilian65 a răspuns:

Nu este posibila apariția unei sarcini nedorita.

| VoidEternal a răspuns:

Morala:

Nu faceti sex in baloane cu aer cald. Se rup dupa o ora.

| TimberWolf a răspuns:

Nu va e rusine sa spuneti astfel de rahaturi public? mai ales ca multi sunteti copii.

| Madaxo97 a răspuns (pentru TimberWolf):

Eh, sunt anonimi aici, își permit sa spună orice. Oricum povestea suna a troll laughing

| TimberWolf a răspuns (pentru Madaxo97):

Nu cred, are contul din 2020.

| Aniculaesa_Livia_Vasilica_ explică (pentru TimberWolf):

Dar nu sunt lucruri normale, încă mai sunt oamnei încuiați la mine? De ce să îmi fie rușine. Am învățat și la biologie cum se face sex și copii. Dar aveam nevoie de un răspuns concret de la cine cu experiență și am spus ca poate este cineva care să mă ajute. Dar tu spui ca ca ar trebui sa îmi fie rușine

| Madaxo97 a răspuns:

Nu se înțelege nimic, ce balon s-a rupt? Când si pe unde? Dacă nu a băgat in vagin nu rămâi gravidă.

| Aniculaesa_Livia_Vasilica_ explică:

La balon m-am referit la prezervativ, daca am pus acesta întrebare am nevoie de un răspuns ca să știu mai departe ce pot face. Am cerut un mic ajutor. Sunt adult și mi am permis să scriu pe acesta platformă ceva pentru care căutam un răspuns. Nu am nevoie de comentarii. Dacă nu vrei să ajuți nu mai scrie în plus. Mulțumesc anticipat.

| Madaxo97 a răspuns (pentru Aniculaesa_Livia_Vasilica_):

Pai trebuie sa înveți sa te exprimi mai bine ca din întrebarea ta nu se înțelege nimic, fără supărare. Nu ai menționat contactul vaginal, de unde sa știm noi, eu am crezut ca i-ai făcut lui doar oral cu prezervativul pus si s-a rupt, atât am înțeles, nu ai scris nicăieri ca ați avut dupa si contact vaginal

| Aniculaesa_Livia_Vasilica_ explică (pentru Madaxo97):

Păi eu de asta am întrebat. A fost contact vaginal când s-a rupt

| Madaxo97 a răspuns (pentru Aniculaesa_Livia_Vasilica_):

Da, dar din întrebare nu se înțelege, ca nu ai menționat contactul vaginal. Eu am înțeles ca s-a rupt la sexul oral prezervativul

| Gigibomb69 a răspuns:

In general nu ramai însărcinată de la peejaculare