Asa cum reusesc eu sa inteleg situatia ta in relatia cu iubitul tau, as putea concluziona ca acesta nu te iubeste in mod serios. Daca va cunosteti de 6 ani, daca ati mai fost prieteni in trecut o perioada de peste un an iar acum sunteti deja impreuna de cca. 4 luni iar el se comporta la fel de... ca un mojic fata de tine incat isi permite sa te ia "la misto", cred ca ai de a face cu un individ fara prea multe scrupule si nu se merita sa mai continui o relatie in care esti umilita. Nu cred ca varsta ta in raport cu a lui, este cauza. Cauza este in incultura lui. Nu este o diferenta de varsta atat de mare, iar daca fizic, tau nu arati a fi mai matura decat el, nu de acolo vine comportamentul lui de mojic. La urma urmei, daca din acesta cauza(varsta ta mai mare) nu te agreaza, ar trebui sa fie elegant si sa-ti spuna fara sa te umileasca prin ironii si afirmatii "mistocaresti". Cred insa ca, daca accepta totusi un nivel de prietenie cu tine, el este un tip fara prea mult succes la femei Si cum, nici la tine nu tine in mod serios dar te accepta ca pe un fel de "schimb pana" pana va gasi ceva ce crede el ca i se potriveste mai bine, se poarta cu tine in mod badaran, cum am spus. Sfatul meu este sa renunti la el. Un barbat elegant si bine crescut nu are astfel de manifestari fata de o femeie mai ales in conditiile in care aceasta ii este prietena.
Depinde cati ani aveti. Diferenta dintre voi nu e mare, dar poate el nu-si doreste ceva serios, sau nu simte ca tu esti persoana alaturi de cale si-ar dori o relatie serioasa.
Eu nu cred ca e de vina diferenta de varsta. Poate diferenta de idealuri, de dorinte. Ar trebui sa porti o discutie serioasa cu el ca sa nu astepti degeaba ceva ce nu are cum sa vina.
Buna, nu inseamna ca nu te iubeste, dar poate asa e felul lui, dar totusi cel mai bine ar fi sa vb cu el si sa ii spui ceea ce simti, iar daca lui ii pasa de tine, atunci sigur v-a incerca sa isi schimbe atitudinea, bafta.
Hmm.nu cred ca e din cauza diferentei varstei... o avea hormoni si el ca orice baiat. iar hormonii aia fac ce vor... dar de ce nu vorbesti tu cu el de ce te ia la misto?
Pai.eu una nu cred ca te ia la misto daca ati fost impreuna 1 an si ceva.depinde ce varsta are, poate inca nu s-a maturizat, poate nu isi da seama de importanta unei relatii serioase...probabil e de vina diferenta de varste aici.incearca sa vorbesti cu el mai mult sa vezi cum gandeste si ce isi doreste si el de la relatia voastra.