Anticonceptionalele se iau regulat doar daca si actul sexual este regulat, scuze eu nu folosesc dar tata e medic si am trait in aceasta lume...Ok deci le iei inainte de actul sexual, pentru a nu ramane insarcinata. Daca stii ca nu este regulat (gen 2-3 ori pe luna) poti intrerupe luarea lor, insa daca e in fiecare saptamana nu prea poti, decat daca vrei sa ramai gravida.
Sper ca te-am ajutat!
Parca nu erai proasta )))!
Cum sa ramai gravida si in acelasi timp virgina.
Alo, gara, anticonceptionalele le iei ca sa nu faci un copil asa cum esti tu .
Ce rost are sa fi virgina si sa iei pastilele alea? Sau tu inca crezi in povestea cu barza si zici ca daca iei pastile nu aduce barza copilu .
Nu poti lua anticonceptionale de capu tau, unele iti fac rau, trebuie sa ti le prescrie un medic, nu stii daca corpul tau le suporta! Iar daca fat ` frumos pe cal alb nu se termina in tine, iar nu ai nevoie sa le iei, spune-i si tu sa foloseasca prezervativ! Decat sa risti sa patesti tu cine stie ce cu pastilele alea!
))) tare faza cu barza... nu eu eram curioasa pentru ca 1 la mine nu o sa mor virgina si 2 la mine p site-ul asta a vazut o gramada de intrebari despre anticonceptionale si stiam k le iei inainte sa faci sex dar nu stiam k se ia regulat