| Florentinaaaaaaaa a întrebat:

Va rog să-mi răspunda doar cei care stiu exact.
Pe 1 Ianuarie era prima zi de perioada fertila. Am facut 3 partide de sex. 2 cu prezervativ si una fără. Dar la aceasta fără nu a durat mult si nu si-a dat drumul in mine. Noi am luat o pauza si el a simțit cum ii curgeau alea 2-3 picături de lichid seminal. Si s-a șters de pat. Nu a mai băgat penisul in vagin si după la câteva minute a ejacuat, s-a ajutat singur sa facă asta. Si după nu am mai continuat sa facem nimic.
Acum am răcit, ma doare puțin ovarul stâng nu e o durere permanenta, m-a durut si capul, am o senzație de greață.
El imi spune sa nu imi fac griji ca nu s-a întâmplat nimic. Pe 20 trebuie să-mi vina menstruația. Acum parca simt o durere mică la nivelul sânilor, ei fiind moi, nu tari. Nu sunt constipata, m-a mai durut puțin spatele.
Aștept părerile celor care stiu exact.

3 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Penetrarea fără prezervativ, chiar și dacă nu a ejaculat în vagin, e totuși periculoasă în interiorul perioadei fertile, pentru că pe uretră rămân destui „campioni" care pot fecunda un ovul.
Peste 21 de zile poți face un test de sarcină. Sau mai repede, poți merge la un ginecolog și îl rogi să-ți facă o analiză de sânge pentru a vedea dacă ești gravidă sau nu.

| vocea a răspuns:

Daca nu si-a dat druml in tine nu ramai graida.

| Bishopp a răspuns:

Exact nu poate stii nimeni. Durerea poate fi cauzata din diversi factori fie inflamatie, fie si din cauza racelii. Daca nu a ejaculat in tine sunt sanse de 99 % sa nu fi ramas insarcinata.
Dat fiind faptul racelii nu te poti pronunta clar in privinta aceasta, nu poti asocia simptomele unei sarcini cu cele ale unei raceli.
Pentru siguranta ta, daca nu stiti exact ce s-a intamplat poti face un test peste o saptamana.
Daca crezi ca nu te simti in stare ok poti face o vizita la doctor.