GINECOLOG! problema rezolvata. Off de ce nu va duceti direct si stati sa intrebati intrebari. Si ce cititi pe net e vrajeala curata de strutz
Contacteaza-l si discuta cu medicul ginecolog care ti-a prescris respectivul produs anticonceptional. S-ar putea sa nu fie cel care se potriveste profilului tau hormonal.
Puteți sa-mi mai răspundeți? A mai trecut cineva prin asta? Nu stiu ce sa fac
Daca ti-ai administrat zilnic in mod corect, adica mereu la aceeasi ora pastila AC aparitia/formarea unei sarcini este considerata ca fiind IMPOSIBILA. Milioane de femei folosesc aceasta metoda de protectie deoarece este una dintre cele mai sigure inventate pana in prezent, deoarece probabilitatea de sarcina este de maxim 4-6 sarcini la 1.000 de acte sexuale si acestea pot sa apara doar in cazul administrarii incorecte a pastilelor. Sanatate.
Le-am luat zilnic, doar ca-n ultimul timp le-am luat înloc de ora trei fix le-am luat cu câteva minute mai devreme, iar dupa am inceput sa le iau de la ora zece dimineata, dar pana am avut contactele sexuale le luam mereu la aceeași ora, dupa nu am mai avut contact sexual