)) fata draga, daca lui nu-i place de tine, nu exista nici un ritual de dragoste care sa-l faca sa se indragosteasca nebuneste de tine. chestiile astea nu exista, pur si simplu. Daca maine vine o tiganca la tine si-ti spune ca face farmece de dragoste, sa faci stanga imprejur si sa pleci. Nu exista farmece de nici un fel: nici de dragoste, nici de legat cununii, nici de argintul viu sau alte tampenii. Tigancile astea nu vor altceva decat sa-ti ia banii. Si asa o sa se intampla. Daca te duci la vreo asa zisa vrajitoare o sa te cheleasca de bani si de aur si n-o sa-ti rezolve nimic. dupa ce o platesti bine, o sa-ti zica "aaa.pai vraja o sa-si faca efectul peste vreo 2 saptamani". si cand vezi ca totusi nu functioneaza, nu o s-o mai gasesti pe tiganca. si ramai si cu banii luati.
nu exista ritualuri de dragoste care sa mearga. daca baiatul nu te place, inseamna ca nici nu e potrivit pentru tine. pentru ca daca ar fi potrivit, ar observa si el, v-ati pupa, iubi si trai fericiti pana la adanci batraneti. asa ca lasa textele astea pentru ca nu o sa-ti faci rau decat tie. succes,
Nu! si nu, nu cred! daca crezi in Dumnezeu nu ti se poate intampla asa ceva... nu exista!
Vraji vrajitoare?! ca sa atragi pe cineva trebuie doar sa-ti pui farmecele tale in vedere.ca de aceea te-a dat dumnezeu femeie!
Lol nu cred! Nici nu am incercat asa ceva. Orice fel de vrajitorie se face doar cu ajutorul diavolului.Nu exista magie alba.Adevarul e ca eu nu cred in niciun fel de vraja.
Eu sincera nu cred an vrazi dar daca ati place de cineva si vrei sa fii cu el trebuie sa te imbraci elegant uite cum ati spun eu:colati stransi pe tine adica sa fie lipiti de tine, bluza cu maneca lunga si frumoasa nu conteaza cumsi cizme neaparat.