Vrea doar o aventura, sex fara implicatii si fara complicatii. Daca tu te-ai indragostit de el, se simte in pericol, se gandeste ca ai putea sa ii faci rau, sa incerci sa ii distrugi familia. Dar totusi este tentat sexual si ii e greu sa renunte la ideea aventurii.
Te place ca si colega, si nu vrea complicatii si probleme acasa, e clar!
Poate ai ceva aparte care ii place la tine si nu are acasa, dar pentru atat nu se risca linistea si armonia de acasa.
Apreciaza-i prietenia si vezi-ti de curs, ca de aia sunteti acolo!
Nu ai de ce sa iti fie rusine sa vorbesti cu el, il saluti, ii zambesti si gata!
Daca stii ca are copil si nevasta, de ce -ti bagi coada? nu ti-a spus mama ta cand erai mai mica si ai facut si tu ochisori in lume ca nu e bine sa telegi de barbati casatoriti, ca nu e bine sa strici case? iti dai seama ca si tie ti se va putea intamplala fel?
ce vei face atunci?
ce nu intelegi? ce te legi lacap? acum te mai si deranjeaza ca se da la alta? pai la ce te astepti? lasa vanitatea deoparte si recunoaste ca te-ai orientat gresit si numai insista pe individul ala.
El divorteaza curand! Nu stiu ce e intre Ei.
Dar o sa fie singur. Si eu doar am vrut sa stiu daca ma place sau nu! Nu sa-mi ti predica ce e bine si ce e rau! Nu am spart casa nimanui! Va fi liber! Si nu eu i-am despartit! Nu stiu asa multe despre El inca. Voi afla in parcurs. Momentan mai e cu aia. Dar copii raman la Ea. Atata vreau sa stiu daca ma iubeste mai mult NU.
Un barbat daca are un copil IL ARE TOATA VIata. chiar daca ramane la ea. staoi cuminte daca nu e despartzit. nu aduce anul ce aduce ceasul ei se pot impaca. tu mai bine stai cuminte. sunt milioane de barbati liberi si tu te intrebi daca unul insurat si cu copil te iubeste.