| MarinelTimidul a întrebat:

Va rog sa nu radeti dar aseara am iesit cu o prietena in oras, am stat la o terasa si ne-am comandat ceva de baut. Cand sa plecam parea putin schimbata in comporament si la fata... acum urmeaza primul semn de intrebare : cand am ajuns in fata blocului ei mi-a zis ca are fluturasi in stomac si ca vrea sa mai raman pe la ea, iar eu i-am zis ca e tarziu si ar trebui sa se culce asa ca am plecat.
Astazi dupa toata nebunia de aseara m-a contactat pe mess si mi-a zis ca ar vrea sa se dezvirgineze dar nu are un iubit si m-a invitat iar la ea acasa dar eu am refuzat spunandu-i ca trebuie sa ma rad la **** si ca o sa ma duc maine la ea, nu azi (de si am mintit-o, nu am de gand sa ma duc nici maine, rasul la **** a fost doar un pretext)
Deci cand mi-a zis prima data ca vrea sa merg la ea acasa nu am bagat-o in seama deoarece am presupun ca era beata si de aia m-a intrebat... dar a 2-a oara pe mess nu avea cum sa fie beata, deci ce sa fac? tot insista sa o dezvirginez, credeti ca e o idee buna sa accept invitatia si sa imi cumpar niste prezervative?

23 răspunsuri:
| Deeyutza12 a răspuns:

laughing Fetei asteia ii trebuie un hobby.Eu spun sa nu.big grin

| Hieer a răspuns:

Doamne...nu accepta nimic.Din cate observ cred ca este cam lezby...laughing

| Necunoscut112 a răspuns (pentru Hieer):

Cum dracu sa fie lesbi daca ii propune baiatului sa i-o traga?

| Hieer a răspuns (pentru Necunoscut112):

Aaa.....eu credeam ca e fatalaughing) nu baiat...laughing)))))

| Necunoscut112 a răspuns (pentru Hieer):

Noo.e Marinel Timidul

| Necunoscut112 a răspuns:

Fata vrea sa te cam foloseasca, vrea sa scape de virginitate. N-ai nimic de pierdut atat timp cat nu te implici sentimental

| Hieer a răspuns (pentru Necunoscut112):

..nici nu m-am uitat la nume, am inceput direct sa citesclaughing

| lexzor a răspuns:

Nu te duce, vrea doar sa se foloseasca pe tine, ca un obiect, spune-i sa foloseasca un vibrator laughing)

| MarinelTimidul explică (pentru Necunoscut112):

De fapt o plac foarte mult, suntem prieteni vechi dar de cand numai are iubit se comporta ciudat, s-a despartit de prietenul ei acum cateva saptamani, de atunci ma tot invita prin oras, la ea acasa nu am mai fost de cel putin un an

| MarinelTimidul explică (pentru lexzor):

Eu nu vreau sa o dezvirginez dar asa vrea sa fiu impreuna cu ea, oare merita sa incerc?

| lexzor a răspuns:

Daca chiar o placi, merita sa va dati o sansawinking. Unii barbati cauta femei care sa le ceara sex, ea cauta barbatii ca tine, care nu se lasa dati batuti asa usor.

| DrLaw a răspuns:

Deci eu unul nu as accepta doar daca fata arata ff binebig grin
Ai grija cum procezezi si omule daca ti-a cerut asta du-te si fa-ti treaba big grin
Sper ca te-am ajutatbig grin

| MarinelTimidul explică (pentru lexzor):

Cand era impreuna cu iubitul ei nu ma mai bagat in seama, nu am vorbit si nu ne-am intalnit deloc in perioada aia (timp de 8 luni cat timp a stat cu el) iar inainte sa il cunoasca mai ieseam prin oras dar atunci eu nu o placeam, eram doar prieteni si nici ea nu cred ca ma placea. Dupa ce i-a dat papucii s-a bagat in seama cu mine, am iesit la o plimbare prin oras, apoi am iesit din ce in ce mai des, cam de 2 ori pe saptamana. Am ajuns sa imi placa de ea dar imi era teama sa ii spun deoarece noi aveam o relatie de prietenie, ceea ce s-a intamplat ieri m-a socat pur si simplu, chiar nu m-as fi asteptat sa imi ceara sa facem sex
Crezi ca ma place sau e frustrata din cauza ca s-a despartit de iubitul ei?

| MarinelTimidul explică (pentru DrLaw):

Are niste ochi foarte frumosi, la fizic este putin mai grasuta dar ii sta foarte bine.Pot spune ca m-am indragostit de ea

| Progeniturã a răspuns:

Daca e o persoana inchisa la minte si nu destul de matura, daca o vei dezvirgina, chestia asta te va lega de ea toata viata. Poate in viitor va regreta si va da vina pe tine.

| iuli29 a răspuns:

DA-mi datele ei ca o rezolv eu. Spune-mi de unde sunteti

| MrSoapte a răspuns:

Orice baiat, sanatos la creierii capului, s-ar duce sa dea pedala dupa pedala! Tu intrebi pe forum, daca sa te duci sa faci sex? Daca nu esti gay, sau bolnav la creieri...du-te, frate, linistit peste ea...si da-i calcâie acolo! Sa pui hainuta pe motan sa nu patesti cine stie ce, sa ai un spray paralizant in buzunar, ca nu cumva sa fie vreo psihopata care intentioneaza sa-ti vanda organele si, aia e! Ne povestesti aici ce-ai facut, ca sa te aplaudam cu totii!

| Oana92 a răspuns (pentru MrSoapte):

Orice baiat lipsit de sentimente ar face asta! si din fericire mai exista si cativa care nu pot face sex, pot face doar dragoste si nu vor sa-si bata joc de fete, le respecta si nu le vad doar ca pe niste masini de facut sex! eu zic ca ai multe de invatat de la ei!

| NicolasG a răspuns:

Te-ai gandit la posibilitatea ca poate a ramas ansarcinata cu "celalalt"?
am mai auzit o situatie asemanatoare de la cineva care n-a acceptat provocarea.
ulterior ea a marturisit ca doar cauta un fraier pe post de "tatic"
e o posibiltate, cine stie?

| Chitarist91 a răspuns:

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sa nu o faci marinele vrei s`o ai pe costiinta fata asta ar putea sa moara! las ca o prelucreaza bagabontilaughing

| Mikiiiiiii a răspuns:

Daca iti place de ea si crezi ca poti avea o relatie cu ea, de ce nu. Daca nu iti place de ea sau este doar o prietena eu iti spun sa ii zici asta ca nu vrei dar sa eu zici frumos ca sa nu pierzi prietenia cu ea

| Necunoscut112 a răspuns (pentru Oana92):

Aia vrea sex, ea o cere.nu-l poate acuza nimeni ca se foloseste nimeni de ea

| Oana92 a răspuns (pentru Necunoscut112):

Eu nu ma refeream la el, dadeam replica desteptului care spunea ca orice baiat asta ar face. iar eu sunt de alta parere! simplu fapt ca acest baiat se intreaba ce sa faca arata ca are inca un suflet relativ curat si ca nu vrea doar sex, vrea si sentimente. mie ca fata imi place sa stiu ca inca mai exista asa ceva!