Daca poti deoarece este cea mai indicata, incearca sa folosesti pentru spalat si clatit infuzie de musetel si pe urma ranile vor trebui unse cu crema cu extract de galbenele. De asemenea va trebui ca pe intraga perioada sa fie intretinuta o igiena cat mai perfecta pana se vindeca complet fisurile anale. Multa sanatate.
Este grav? Trebuie sa ma duc la doctor sau rezolv acasă? Cum de s-a întâmplat asta pentru ca iubitul meu a avut grija, încet, adică nu am avut durere în timpul actului.
Sănătate și dvs.
Lubrifiere insuficienta sau cu un produs mai prost, grosimea mult prea mare a penisului, timpul mai indelungat de penetrare, modul in care a fost facut intretinut sexul anal, toate acestea pot provoca fisuri anale adica ruperea fibrelor muschilor sfincterului anal.Se reface in functie de gravitatea leziunilor. Daca sangerarile vor continua si dupa 2-3 zile, va trebui sa te vada un medic.
Mulțumesc mult de tot.
Sarut mîna! Cel m ai probabil ai o rană acolo la fund, trebuie sa dai cu o cremă cicatrizantă, poate nu este afectat intestinul gros, poate ai doar o rană la inceputul anusului, mergi la farmacie si cere o cremă pentru fund, că există, incepind de la cremele pentru hemoroizi, i ti va recomanda farmacista ceva, si fă cît mai multe băi de șezut, te dai cu crema acea si inainte de scaun(cind faci treabă mare) si după, i ti curge doar sange, sau te si doare, ti a curs mult? Daca curge mult sange ar fi bine sa i ei o vitamina K de la farmacie sa opresti singerarea, si mergi la medic ca nu e de joacă, lasa sexul anal, este o porcărie, te distrugi singură. Ce vârstă ai? Multă sanatate.
Am dat cu crema de galbenele, încă o crema de bebeluși, și vad ca este din ce în ce mai bine. Plus o igiena foarte foarte atenta. De vreo câteva ori pe zi. Mulțumesc mult pentru răspuns.
Multă sănătate i ti doresc, cum te simti? Te mai doare? m ai curge sînge? Ai fost la medic?
Sânge nu mai curge, dar ma doare puțin. Gen ca o vânătaie. Sper sa nu fie complicații sa ajung la medic, și ca o sa îmi treacă. Am auzit de la cineva apropiat mie, ca asa se întâmplă fiind prima oara, acum nu știu dacă este adevărat. Mulțumesc, sănătate și dvs.
Pentru perioada urmatoare, fa spalaturi locale cu ceai de musetel si unge-te cu alifie de galbenele cumparata de la farmacie nu de la taraba. In cateva zile se va cicatriza rana si totul va fi OK.
In primul rand NU AI GRESIT CU NIMIC!
Ai micro-fisuri anale. Se intampla. Se vindeca singure in cateva zile. S-ar putea sa te mai usture in anumite momente. Nu este un motiv pentru care sa nu mai incerci. Daca nu ti-a provocat placere, asta ar fi un motiv, dar sa crezi ca ai gresit cu ceva... nu.
Acorda mai multa atentie lubrifieri, data viitoare (daca alegi sa mai faci asta)
Da, nu pot sa nu zic ca nu a fost placere, dar după experienta asta, și dacă ma gândesc, tot îmi este frica sa mai încerc. Îmi este frica sa nu se întâmple ceva mai grav. Cred ca am greșit, pentru ca na....am văzut și comentariile celor doi, care sunt mai jignitoare. Mulțumesc mult pentru răspuns
Mulțumesc tuturor care v-ați dat interesul sa răspundeți și m-ați ajutat. O sa ignor răspunsurile jignitoare și la misto. În viata toți greșim sau facem alegeri proaste, ne gândind de 10 ori înainte de a face un pas. Cei care au răspuns la misto,... Asta e...no Comment.
E usor sa dam răspunsuri la misto, nu?
Roxiuttzaaa întreabă:
Mutubal întreabă: