Uau asta da compunere...
am inteles la inceput. dupa care m-am pierdut. dupa iarasi am inteles. si la sfarsit am ametit xD
dar era vb de 2 baieti nu?
oricum am vazut ca intr-un moment erai foarte sigura pe tine cum ca unul dintre ei te place
doar prin simplul fapt ca te apara nu inseamna si ca te place. chiar si sa rada cu tine si asa. astea nu sunt semne evidente ca te-ar placea. (asta merge si pentru fata cealalta, colega ta de banca, nu?) sunt baieti care apara fete pentru ca asta e firea lor si decat sa stea aiurea sa se uite cum isi bate unu joc de tine. mai bine se baga sa te ajute.
sau alti care rad din smpla dorinta de a se distra... nu am vazut nicaieri nici o regula cum ca ai voie sa razi doar cu persoana pe care o placi si atat
Sfatul meu: prima data afla sigur ce se intampla. si nu te lasa dusa de ceea ce crezi tu ca se intampla.
si dupa actioneaza, daca chiar il placi. si el pe tine. pai fa ceva nu sta cu manutzele incrucisate asa nu o sa castigi niciodata nimic
Poate ca baiatul ila bou, tampit, etc. te place si vrea sa te indeparteze de celalalt baiat. Si nu exista: placea putin; placea mai mult; placea forate putin. Exista doar a place si a nu place!