El se gandeste la tine? Ei bine, nu!
Nu mai plange pentru un coate-goale, nu se merita.
Fi cuminte si uita de el.
Incerc.dar nu prea pot :-s
Pai ia sa vedem... ce castigi gandindu-te la el?
Invata sa-ti hranesti si tu orgoliul!
Buna.Cunosc sentimentul... :|
Uite aici poate te ajuta ceva...
http://www.tpu.ro/......eauna-cum/
Sorry...
Pai uite la o alta intrebare a ta parca am mentionat ca am suferit de mult!
Am iubit enorm un baiat si el pe mine dar eu era mai implicata in relatie decat el.
Pe vremea aia el cu actualul meu iubit nu se intelegeau ca si acum dar in fine asta nu conteaza!
Ne'am certat de la o prostie! Eu una am incercat sa ma impac dar in zadar! O buna perioada de timp am plans mult eram ca un om rupt de realitate. Dupa m-am fotarat sa trec mai departe. Am iesit din casa si am inceput sa ma distrez. M'am intalnit cu alti baieti dar incepusem sa nu mai iubesc deloc, nici pe cel ce ma facuse sa sufar.
Am crezut ca nu mai pot iubi deloc. Eram fericita intr'un fel ca nu mai sufeream dar ma simteam oarecum pustie. Pana cand a aparut el, cel cu care formez un cuplu acum.
Pe TPU am mai spus si altora ca tot ce mi s-a intamplat in trecut a fost ca o pregatire pentru ce ii mai bun.:X
Trebuie sa fii puternica sa fii sigur ca Dumnezeu are ceva mai bun pregatit pentru tine, sa nu uiti sa zambesti
Succes!
Mda nu stiu cu ce pot sa te ajut dar incer, si eu trec aceeasi chestie lumea din exterior nu prea o percepe bine dar trebuie sa iti gasesti alta persoana cu care poti sa ai ce sa vb si sa nu te insele sau daca ai gresti u asta e trebuie sa suporti anumite consecinte. si pe viitor sa nu le mai faci
ma daca ar fi primul din viata ta daca intelegi unde incerc sa ajung, e mai dificil, sper ca ti.am fost de ajutor...
E ft greu..Stiu si eu trec prin asta acum. Poate peste un timp...Insa cred ca ar trebui nu te mai gindesti la el..Deci Eu imi ocup timpul mereu..ies cu prietenele, o mai ajut pe mama, sau ascult muzika..Muzika te linisteste...
Insa daca el cit de cit te mai iubeste atunci cred ca ar trebui sa-l faci gelos..Sa nu-i arati ca tu inca suferi pentru el..EsSTe un proverb,, Puternica pe dinafara si fragila pe dinauntru''
ღDiissyღ întreabă:
anonim_4396 întreabă: