| Sellysupergirl a întrebat:

Va rog... spuneti-mi ca sa vad parerea voastra. Ce fel de iubire traiti "Trista, imposibila,, sau "Cea mai minunata,,

Răspuns Câştigător
| Liquor a răspuns:

Eu. cea mai minunata.E superb sa stii ca esti iubit.Si sa iubesti la randul tau.E minunat sa te trezesti dimineata in bratele prietenului.Sunt cu pr meu de 2 ani jumatate(inca nu m-am culcat cu el dar e super ok si nu-mi striga).El are 21 de ani iar eu 17.In fiecare vineri si sambata seara doarme la mine.Si e chiar frumos.Plimbari, iesiri.te simti in al 9 lea cer love struck

7 răspunsuri:
| Sexigirl12 a răspuns:

Nu pot sa zic ca e cea mai minunata cel putin inca nu pot spune asta, in schimb e ok!

| Ciufuliciii a răspuns:

E un fel de Tara Minunilor colorata in gri in care inimile noastre zburda cand de mana cand cu lacrimi cand iar impreuna.E o combinatie de iubire si posesivitate prea mare dupa parerea mea.laughing

| Altair22 a răspuns:

Nu prea poti sa incadrezi iubirea unei fiinte intr-o categorie preferentiara. Trista, imposibila, cea mai minunata... Parerea mea este ca fiecare om, mai degraba sau mai tarziu, va trai fiecare moment dintre cele pe care tu le-ai specificat...

De ce? Foarte simplu... Dragostea niciodata nu va fi numai lapte si miere happy

| Amalia100 a răspuns:

La mine e un fel de doua feluri...

| AdelaElena20 a răspuns:

Cea mai minunata

| georgel1989 a răspuns:

La distanta sad cea mai urata relatie...

| GreuMaiEsteSaGasestiUnNumeOriginal a răspuns:

Iubire de sinesmug.

Întrebări similare