| alynkamalinka a întrebat:

VA rog spuneti-mi daca am facut sex si intrat in mine de citeva ori dar n-a dat drumul la sperma pot ramine insarcinata?

Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Ti-ai inceput viata sexuala si nici macar nu stii ca se numeste ejaculare atunci cand baiatul "da drumul la sperma"?
Si da, sunt sanse sa ramai insarcinata datorita lichidului seminal.
E spre binele tau, informeaza-te despre viata sexuala si exprima-te cum trebuie atunci cand pui o intrebare!

pa, pa.

11 răspunsuri:
| EddYYYY a răspuns:

Nu. doar daca isi dadea drumul la sperma.happy Fundita?

| Ros3Blu3 a răspuns:

Posibil...De lichidu preejaculator ai auzit?straight face Fa'ti un test de sarcina si atunci o sa vezi mai clarhappy

| JoKeR_7227 a răspuns:

Nubig grin stai linistita ca daca nu si-a dat drumu in tine nu ramai insarcinatawinking
fundita?big grin

| interceptor a răspuns:

Nu stai linistita

| Elena1234456 a răspuns:

Atata timp cat nu va protejati, poti ramane. De ce iti asumi riscuri inutile?

| aledeea a răspuns:

Buna! eu cred ca nu, mai ales daca nu si-a dat drumul in tine. dar dealtadata sa-ti cumperi un prezervativ nu costa o averewinking...succes!

| TeoPT a răspuns:

Buna
Exista sanse, dar sunt mici

Lichidul prespermatic dinaintea ejacularii contine spermatozoizi. Dar, cu cat a trecut mai mult timp de la ultima ejaculare a baiatului, cu atat lichidul prespermatic va contine mai putini spermatozoizi.

Iti recomand sa faci un test de sarcina, si pe viitor documenteaza-te serios mai ales daca ti-ai inceput deja viata sexuala.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu nu poti ramane...stai linistita ca daca baiatu a fost atent si nu si-a dat drumu in tine nu se va intampla nimic

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, risc intre 4 si 27%, in functie de perioada ciclului menstrual in care te gaseai.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Poti! La sperma nu se "da drumul" ca la robinet! In faza de excitatie se elimina/apar 2-3 picaturi de lichid preejaculator, care au menirea de a "unge"glandul, pentru a intra mai usor in tine, dar acolo sunt destui omuleti care te pot face mamica! Citeste si aici:

http://www.mayoclinic.com/health/birth-control/AN00197

NU mai faceti fara prezervativ! E plin de BOLI! NU merita!