| zveozdacica a întrebat:

Va rog spuneti-mi de ce dragostea este asa de cruda?

Răspuns Câştigător
| Demonull a răspuns:

Pentru că nu s-a copt.

7 răspunsuri:
| inger02 a răspuns:

Dragostea nu este cruda este frumoasa. depinde de persoana care apare in viata noastra. aceea persoana poate transforma dragostea in durere,

| LeontinAndrei a răspuns:

Dragostea nu este cruda ci oamenii sunt. Ajungem sa ne indragostim tot mai des de persoane nepotrivite noua carora nu le pasa decat de ei si care ajung intr-un final sa-si bata joc de sentimentele noastre. Este doar o imagine falsa pe care si-o face fiecare dintre noi despre dragoste, exact cea pe care o ai si tu.

| Nordic a răspuns:

Pentru că dragostea o dovedeşti prin un pic de siferinţă şi răbdare (nu prin sex cum cred toţi puştii care-şi obligă iubitele să le dovedească dragostea prin asta şi nu doar puştii. Sexul e doar o poftă.) Dragostea e sacrificiu. Şi dacă reuşeşti să faci sacrificiul (să rabzi suferinţa) şi vei reuşi, atunci răsplata va fi mai coplşitoare decât crezi.

| RAY a răspuns:

Nu stiu, dar doare prea puternic si nu se merita ca sa suferi pentru niste persoane lipsite de suflet

| BeautifulMind a răspuns:

Dragostea este cel mai frumos sentiment si cel mai intes... este cruda pentru ca noi o facem cruda! parera mea... sper ca te-am ajutat!