Dragostea nu este cruda este frumoasa. depinde de persoana care apare in viata noastra. aceea persoana poate transforma dragostea in durere,
Dragostea nu este cruda ci oamenii sunt. Ajungem sa ne indragostim tot mai des de persoane nepotrivite noua carora nu le pasa decat de ei si care ajung intr-un final sa-si bata joc de sentimentele noastre. Este doar o imagine falsa pe care si-o face fiecare dintre noi despre dragoste, exact cea pe care o ai si tu.
Pentru că dragostea o dovedeşti prin un pic de siferinţă şi răbdare (nu prin sex cum cred toţi puştii care-şi obligă iubitele să le dovedească dragostea prin asta şi nu doar puştii. Sexul e doar o poftă.) Dragostea e sacrificiu. Şi dacă reuşeşti să faci sacrificiul (să rabzi suferinţa) şi vei reuşi, atunci răsplata va fi mai coplşitoare decât crezi.
Nu stiu, dar doare prea puternic si nu se merita ca sa suferi pentru niste persoane lipsite de suflet
Dragostea este cel mai frumos sentiment si cel mai intes... este cruda pentru ca noi o facem cruda! parera mea... sper ca te-am ajutat!