| Surubelul a întrebat:

Va rog sunt disperata, cum cuceresc un baiat din clasa mea?(am nevoie de un raspuns repede)

12 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Daca esti disperata nu vei rezolva nimic! lasa totul sa decurga de la sine... dragoste cu sila nu merge! ai grija ca in incercarea ta de a-l cuceri sa nu devii patetica iar el sa-si fi dorit sa nu mai fie in clasa cu tine! fii naturala!

| tyana a răspuns:

Baietii sunt atrasi de fetele care arata bine, care sunt foarte sigure pe ele in tot ce fac si mai ales le plac fetele misterioase, care nu isi pun sufletul pe tava imediat ce vad un baiat sau isi "scriu" in frunte"te plac, sunt disperata".
Incearca sa arati cat mai bine in orice moment, fa sport pentru tonifierea musculaturii(sportul iti creste si increderea in tine), invata mult mai bine pentru ca el sa aiba un motiv pentru care sa te admire si mai ales fii tu, asa cum esti de fapt in realitate.
Relaxeaza-te si nu te arata disperata ca nu rezolvi nimic.Bafta!happy

| LuS[z] a răspuns:

Dar de ce esti disperata? adica inteleg ca il placi foarte mult dar totusi...adica mai bine scoate-l in oras dacanu are el curajul si marturiseste-i dar sa fiti singuri succes

| Numelenuapareinbazadedate a răspuns:

Scrie-ti pe frunte: "Te plac, sunt disperata! Daca nu ma bagi in seama ma impusc!" Asta sigur merge.

| Missin`you` a răspuns:

Incearca sa te apropii de el.asa subtil, incet dar sigur `:X nu stiu zambindu`i uitandu`te la el dar nu insistent. gasing tot felul de scuze sa vorbesti cu el. happy sa-i dai semne usoare ca-l placi`. bafta`:X

| andrey051089 a răspuns:

Pai fata mea. eu sunt mai direct de fel mai tupeist. dar nu tupeu dala nesimtit. eu spun direct. dar am 20 de anilaughing nu stiu ce varsta ai tu. daca esti pe aproape cauta-ma pe mine poate iese ceva. lasa-mi mesaj si vorbim. sunt din bucuresti :*. a si raspunsul la intrebarea ta: fi cu tupeu si sa nu te lasi in patul lui dupa 1 saptamana 1 luna sau 1 an. ca la fel de repede termini relatia cu el. dupa aia se crede mare frumusete si se utia dupa altele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Invata mai acum lasa baietii ca vine vacanta de vara si gasesti altul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

thinking dar din ce cauza esti disperata? as vrea sa inteleg ce fenomen te-a dus la aceasta etapa de disperareconfused
deci tu vrei sa cuceresti un baiat care sa fie neaparat din clasa tathinking pai stai in fata clasei si vorbeste disperat, fa niste gesturi disperate si vezi tu cine rade mai bine pe acela l-ai cuceritbatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand NU MAI FI DISPERATA, apoi daca e din clasa ta aveti timp suficient la dispozitie sa va bagati in seama. daca iti place cu adevarat de el totul va veni de la sine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti disperata sa cuceresti un baiat, vrei un raspuns repede... la tine totul se desfasoara cu viteza luminii tongue ia-o usor nu te grabi ca nu au intrat zilele in sac. te grabesti undeva si pierzi trenul sau de ce esti atat de nerabdatoare. relaxeaza-te si mai si bucura-te nu incerca sa le faci pe toate deodata

| Alina_9015 a răspuns:

Nici nu stiu cum sa-ti raspund, este destul de vaga intrebarea...
In primul rand nu trebuie sa pari disperata dupa el, chiar daca esti.
Incearca sa te imprietenesti cu o amica/amic de al lui, sau cu el. Daca deja sunteti amici, incearca sa-i dai de inteles ca-l placi, intr-un mod subtil. Incearca sa discuti cu el, sa-l cunosti, sa-l descoperi ca persoana. Nu te arunca cu capul inainte sa ai o relatie cu un strain, chiar daca te atrage intr-un fel, s-ar putea sa te dezamageasca.

| alexutza7 a răspuns:

Ana crede-ma ca cu dispererea nu o sa faci nimic stiu din propia experienta uite ce trebuie sa faci trebuie sa va imprieteniti si trebuie sa ii dai de inteles ca il placi apoi o saptamana nu il bagi in seama asa el o sa se intrebe ''pai parca era frumos cand fata asta ma iubea ''atunci o sa vina el la tine sa vorbiti si dupa cateva
zile o sa vina si sarutul crede-ma am incercat si eu si a mers bafta