Singura mea reacţie după ce am citit această "întrebare" este de a râde prăvălindu-mă pe jos
Radule, nu prea te pricepi la oameni.
De ce să nu mă prăvălesc pe jos de râs dacă autoarea întrebării vorbeşte ca un copil?
E evident că ăla face mişto de ea în ultimul hal iar ei îi place. Mult succes, dar asta nu face mai puţin amuzantă întrebarea.
Sunt bărbat, am 20 de ani şi nu pot să concep cum să-i răspunzi unei femei la întrebarea "am şanse la tine?" cu "nu ştiu". Nu există nu ştiu în cazul ăsta.
Şi nu, crede-mă, prin ceva aşa de penibil nu am cum să trec.
Ah... şi încă ceva, înainte să numeşti pe cineva cocalar, caută măcar să dai şi tu un click pe profil
Multă sănătate!
E clar ca e un marlan care joaca fetele dupa bunul plac cu ajutorul amicilor!
Tu nu ai mai mult de 14-15 ca altfel nu te mai tineai dupa el ca scaiul; si culmea ca lui ii place sa aiba 'admiratoare'.
Tu chiar crezi ca s-a culcat cu toate?
Fata mea, TOTI baietii mint cand spun cat de macho man sunt ei.In cazul lui, a avut noroc daca saracul a atins o femeie la ce comportament de basinos are Unul cu experienta nu ar trata fetele asa, ca pe animale de circ!
Chestia la el a fost ca si-a facut o 'faima' de gigolo, dar in rest nu e nimic de capul lui!
Parerea mea este ca nu merita sa stai cu un asemenea baiat.Nici el nu stie ce vrea de la viata, nu stie azi daca vrea sa fie cu tine dar poate iti spune maine. din asta denota faptul ca e imatur.Nu mai pune la suflet tot ce auzi de la diverse persoane, pentru ca e normal ca de undele persoane sa nu ne placa fara sa le fi facut nimic.Eu iti doresc succes si sfatul meu este sa treci peste ca mai exista baieti, si vei intalni pe cineva care sa te merite cu adevarat.`
Kongeriket. fata nu esti, cred ca o intelegeai si daca esti baiat ori ai vreo 11 ani ori esti cocalar [asta e parerea mea] nu o lua prea in serios, dar ai sa vezi ca si tu vei trece prin asa ceva imi fine revenind : nu stiu ce sfat sa-ti dau, dar cred ca nu ar trebui as te implici asa te mult in chestia asta si sa-ti dai seama ce e cu el. e doar o presupunere, dar poate lui ii place de tine si baieti din anturajul lui nu prea te plac si ii spun tot felul de chestii [e un caz care sa mai intamplat]. dar e doar o presupunere
DAR pana la urma stiu ca e greu, insa incearca sa-l faci sa tanjeasca dupa tine sa fie gelos si chestii de astea ca sa-si dea seama ca te place cu adevarat.
P. S. : sper ca ti-am fost de ajutor
Daca cu toate facea sex si cu tine a iesit si singur ti-a mentionato ca a nu a facut-o doar cu tine.
atunci el a vazut ca estio fata serioasa,
ca il placi cu adevarat si probabil lui inca ii zboara mintea...si intselege ca nu vreau sa te bage in jocul sau, adica sa te kinui pur si simplu parerea mea este ca nu e pregatit pentru relatsii de timp! cared eu ca tu estideosebita in ochii lui, pentru ca nu te-ai lasat asa din prima oara in bratele sale.
Fii Bv si mai departe...
Nu te lasa lui, du-l putin de nasuk si nu asculta pe nimeni absolut... da, stiu ca este ff greu asa, insa are apoi efecte! bafta!