Esti tanar, savurează din plin Studenția ca nu te vei mai Intalni cu ea. Distreaza-te din plin cu prietenii și strabateti cearsafuriile căminelor universitare
Focuseaza-te pe noua iubita, ca aia veche dupa ce termina facultatea oricum nu mai da doi bani pe tine, dupa cate i-ai facut si dupa statutul ei social, tu vei fii un nimeni, pe langa ea.
Buna.Cred ca ar trebui sa te lasi de relatii pentru o vreme, din moment ce iesi dintr-o relatie toxica si intri in alta.Cu parere de rau, nici tu nu esti mai breaz, fiindca tot revii la aceeasi supa reincalzita.La un moment dat iti va veni pe gat inapoi de la atatea despartiri si impacari.E doar pierdere de timp, 0 iubire.Crezi ca merita, numai asa de gura mamei, mai ales ca ai si inselat-o? Asta nu e viata.
In legatura cu a doua fata, nu este deloc sanatos pentru psihic si suflet sa te oferi asa cuiva, sa zici ca renunti la tot dupa 3 zile in care abia va cunoasteti.Contrar asteptarilor si ideilor inoculate din filmele siropoase, asta nu e iubire, ci lipsa de control si de respect asupra propriului sine. Spui ca nu conteaza ca si ea a facut sex ca sa-i uite pe altii.Ba conteaza, chiar daca nu iti dai seama in acest moment.
Inteleg dar nu pot nici prima relatie sa o las. Ca imi este foarte mila de ea ca am gasit o fata cuminte si avem 3 ani jumatate. Nu mi-a gresit niciodata cu nimic si nu a vorbit cu niciun baiat. Imi raspunde oricand voiam eu si imi arata orice dovada locatie. Si imi e greu sa o las si pe ea. Am plans impreuna. Eu de fel sunt foarte bipolar si acum imi place, dupa doua ore nu imi mai place. Nu inteleg ce e cu mine si ce vreau de fapt. M a vrajit asta cu care am iesit 3 zile ca o facea mai bine in pat decat prima si m-am simtit cum nu m-am simtit cu cu prima tot timpul. Nici eu nu m-am implicat asa mult in relatia asta de 3 ani jumate dar nici nu prea am avut timp sa iesim ca ea este la facultate si eu muncesc.
Eu sunt si un tip care are nevoie de multa afectiune. Ma simt foarte singur in ultima vreme si am nevoie de cineva sa fie cu mine non stop de asta am si inselat o am zis ca ma mut cu asta si gata. Ca a zis ca parintii ei o lasa daca o sa facem relatie
Mai, tu ai nevoie sa mergi la psiholog si sa-ti faci niste ordine, urgent, in ganduri, in prioritati.E penibil sa stai cu cineva din mila si comoditate.Iti distrugi viata ta, i-o distrugi si ei.Ai bun simt si iesi din relatia asta care de fapt e doar o gluma, mai ales ca din modul in care scrii, o vei tot insela in continuare pe fata aceasta.Sa nu te surprinda daca in viitor karma ti-o intoarce inapoi.
AlexEjmecheru întreabă: