| vally1234 a întrebat:

Va roog un raspuns sunt in clasa aVa si imi place de o fata din a 7 dar sunt cam scund si scoala nostra e impartita in 2 adica un sat cu altu eu sunt din Bajesti iar ea Balilesti (suntem vecini in sate) e whau si + ca e genu ala d fata care moare toti baietii dupa ea cam stapanu si 10000 de catelusi si+ c nu prea ma baga in seama ve dati seama cum sa fac sa ma sarute ( nu in sesu iubire ca aici CHIAR NAM SANSE) joaca asa sa kreada ca sunt dragut sunt destul d frumos dupa mine mai toate fetele mai mari macred dragut in ca sunt micut; x am avut si cateva contacte si cu ea la o serbare mi-a zis "uite stailanga mine" si la alte repetitii cumsa spun mi-a pus dupa degete una p un obraz alta p altul si imi facea semn din buze ca un sarut asa kvabig grin plz un raspunznupoy potcrying

Răspuns Câştigător
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Bună. De ce nu încerci să îi vorbeşti?/Crezi cumva că n-ai avea şanse? Măcar îţi arăţi sinceritatea în faţa ei/Şi ăsta-i un lucru de admirat la un băiat/Cine ştie? Poate că ai vreo şansă la ea/Dar fii pregătit pentru orice reacţie/Astfel scapi şi tu de îndoielile ce nu-ţi dau pace/Succes!

6 răspunsuri:
| Carmen a răspuns:

In ce limba ai scris?

| BlueDreams a răspuns:

Sa va luati o profa de romana, femeia de serviciu din cate vad nu prea va invata nici alfabetu.

| WhiteProud95 a răspuns:

Imi trebuie 10000 de translatori happy sa inteleg ce-ai scris

| deletedprofile a răspuns:

In romana sau engleza te rog frumos... apropo - spune-i femeii de servici de la scoala ta sa isi ia un concediu ca oricum nu te invata bine romana laughing

| vally1234 explică:

Ba ce pr aveti, ma la sfarsit am sters ceva si am uitat sa scriu din nou si restul' am folosit prescurtari daca nu intelegeti bine,, joaca asa sa ca(c)reada ca sunt dragut sunt(sunt) destul d (de!) frumos... si nu imi merge enteru bine din asta pe unde mai era scris legat, recunosc am avut cateva greseli dar daca nu intelegeti aveti 5 anihappy ce naiba ely cum a inteles?(din asta i-am dat si fundita). cred ca ea e sg care are peste 10 ani nu ca restul si mersi lu ely mi-a fost d folos raspunsul:*:*

| Kenvelo_7641 a răspuns:

Apropo, dintre acei 10000 de catelusi al catalea esti?