Bună. De ce nu încerci să îi vorbeşti?/Crezi cumva că n-ai avea şanse? Măcar îţi arăţi sinceritatea în faţa ei/Şi ăsta-i un lucru de admirat la un băiat/Cine ştie? Poate că ai vreo şansă la ea/Dar fii pregătit pentru orice reacţie/Astfel scapi şi tu de îndoielile ce nu-ţi dau pace/Succes!
Sa va luati o profa de romana, femeia de serviciu din cate vad nu prea va invata nici alfabetu.
In romana sau engleza te rog frumos... apropo - spune-i femeii de servici de la scoala ta sa isi ia un concediu ca oricum nu te invata bine romana
Ba ce pr aveti, ma la sfarsit am sters ceva si am uitat sa scriu din nou si restul' am folosit prescurtari daca nu intelegeti bine,, joaca asa sa ca(c)reada ca sunt dragut sunt(sunt) destul d (de!) frumos... si nu imi merge enteru bine din asta pe unde mai era scris legat, recunosc am avut cateva greseli dar daca nu intelegeti aveti 5 ani ce naiba ely cum a inteles?(din asta i-am dat si fundita). cred ca ea e sg care are peste 10 ani nu ca restul si mersi lu ely mi-a fost d folos raspunsul:*:*
linarkfts întreabă: