| Madalyn a întrebat:

Va rooog dati-mi niste sfaturi sad
Cum sa ma apropii de o fata timida ca habar nu am, ma depaseste. Abia vorbeste, la telefon trebuie sa o tin doar eu de vorba. e ca un motor fara relantiu, daca iei piciorul de pe acceleratie, moare.
Ne cunoastem de pe facebook si vreau sa ma intalnesc cu ea dar parca ar vrea, parca n-ar vrea, nu este sigura pe ea. Mi-a zis clar ca e timida dar nu mai stiu nici eu ce-as putea vb cu ea, nu mai gasesc subiecte, ea nu zice mai nimic.
Eu sunt din Bacau iar ea face naveta dintr-un sat din apropiere, i-am zis ca vin eu la ea si nu trebuie sa o aduc in oras daca nu vrea, stam pe acolo cu prietenii ei sau cu cine vrea ca sa nu-i creez disconfort. Sunt vreo 12km, ajung repede cu masina deci nu este o problema, ne putem vedea oricand, in 10min sunt la ea.
Dar nu stiu cum sa ma apropii, nici nu-mi vine s-o mai sun pentru ca dupa cum ziceam, nu mai stiu ce s-o intreb deoarece devine banal s-o intreb mereu aceleasi lucruri.
Sfatuiti-ma voi ce-as putea face evita-ti sfaturile de genul "Las-o ca-ti pierzi vremea", pentru ca consider ca ese genul de fata pentru care chiar mi-as pierde vremea ca s-o am. dar nu stiu cum, nu m-am mai lovit de astfel de situatii sad
Astept raspuns!

2 răspunsuri:
| ForeverAnonim a răspuns:

laughing cam asa e si la mine :O (aproape) chiar is curios sa vad ce sfaturi primesti poate imi ajuta si mie big grin

| япончик a răspuns:

Asta, e dragut chiar tare, ea nu e ca o fata din oras ce trecut deja cu toti baetii si sa se comporte ca o adevarata profesionista, principalul fii cit de des poti alaturi de ea, arata-i tot ce stii cai bun, pentru ca ea inca nu a ajuns pina unde ai ajuns tu, fetele de la tara sunt in alt fel, daca nu ai cei spune poti macar sa taci si sa privesti la ea, asta ar avea un efect mai mare decit cuvintele, succese nu-ti trebuie teme de discutie la o intilnire, e parerea mea.