Buna damian sunt alina iata ai descris un subiect destul de delicat din punctul meu de vedere nu esi nici urat si nu ai nici o problema fetele de care esti tu inconjurat la ora actuala sunt prietenele tale pentru ca atunci cand iti stau alaturi le-ai invatat sa le dai doar sfaturi si astfel ai devenit PRIETENA lor asta este ceeie ce ti-ai facut cu mana ta. Dar este un lucru bun si in plus ar fi pacat sa iti pierzi prietenele doar pentru ca vrei sa ai un raport cu una dintre ele. Solutya ar fi sa iti gasesti o fata(frumoasa care sa iti placa) cu care pana in prezent nu ai avut nimic de-a face frecventeaz-o nu ii da niciodata niciun sfat fii prietenul ei nu amicul inimii iar pentru amicele tale continua sa fii ceeia ce ai fosf mereu daca pana acum ele nu te-au vazut ca pe o persoana de care sa se indragosteasca nu o vor face nici de acum asculta-mi sfatul si vei vedea rezultatul bafta si pe curand
In momentul inceperii unei relatii cu o fata nu mai lasa sa se invecheasca relatia pina sa-i propui ce asteptati fiecare pentru ca e ceva normal sa cada pe latura cealalta.Ptr ca la inceputul oricarei relatii fiecare fata are asteptarile ei si daca nu faci nici un pas in acea directie ba, mai mult, incepi cu sfaturi gen fratiorul mai mare nu pot sa cred ca va fi alt rezultat decit tot ce ai avut pina acum...
Nu stiu ce sa zic.multe fete siau ratat cariera sentimentala si viata in general alergand dupa fat frumos si gasindul pe satana in chip de inger. dar si baieti care au umblat dupa zana zanelor sa fie numai a lor si s-a dovedit a fi a tuturora.cred ca e chestie de atitudine, si de acceptare a altor calitati decat cele fizice.de aspect vreau sa zic.ai experienta in a te intelege cu tot felul de oameni, si frumosi si urati.cauta si tu altceva decat marea frumusete. uite eu cunosc o fata de 30 de ani care e frumoasa, munceste, nu e proasta, dar nici marea inteligenta, e o fiinta normala, dar nu reuseste sa lege o relatie. si mai e si virgina dupa cate spune.pentru mine e ceva de neinteles. poate inca nu a venit timpul tau.roaga-te si tu la o biserica cum am facut eu, sa-ti cunosti jumatatea. aprinde o lumanare. ca sunt si fete care fac asa ceva.si ...eu am reusit.culmea si sotia mea se rugase la aceeasi biserica tot pentru partener. poate bunul Dumnezeu stie cel mai bine de ce ai nevoie si cine are nevoie de tine.iti doresc succes.
Nu cred ca uratenia este motivul, toti avem ceva frumos in noi.Eu zic ca pe tine te obsedeaza gandul asta si iti alegi postura de bun prieten, te complaci in ea. Poate ca iubirea ta este prin apropiere, dar tu cautand sa rezolvi problema altora, nu ai timp de tine, nu ai ochi pentru ea! A venit timpul sa iti rezolvi problema! Mult succes si fii mandru de tine!
Poate nu ai gasit inca persoana care sa se simta atrasa de tine. Nu face o regula generala din faptul ca nicio fata nu te place, gandeste`te ca tu le-ai castigat increderea prietenelor tale si oricand una s`ar putea intoarce la tine in calitate de iubita. Inteleg ca te`ai saturat sa fii considerat doar un bun amic si cel care le consoleaza pe toate. Poate ar trebui sa mai bati apropouri in legatura cu faptul ca ai tine la cineva mai mult de stadiul de amicitie. Stii cum e, dragostea te izbeste cand te astepti mai putin. Sincer, nu stiu daca e o idee buna sa umbli dupa fete, poate asa vei gasi doar dezamagire si iti vei face si nervi pe chestia asta si in plus... ceea ce e foarte important... iti scade si increderea in tine (ajungi sa crezi ca esti urat). O sa fiu sincera si o sa iti spun ca si aspectul conteaza. Trasaturile fizice, ale fetei, etc. Personal, nu cred ca esti urat (astfel nu mai stateau de vorba cu tine fetele). In general uratenia respinge nu numai iubitele, ci si oamenii in general. Deci nu esti urat . Si chiar daca ai fi, gandeste`te ca o fata te va iubi asa cum esti : urat/frumos, gras/slab, inalt/scund, etc. Te va iubi pentru ca se va simti atrasa de tine, pentru ca va avea motive sa te iubeasca. Asteapta si o sa vezi ca dragostea o sa te surprinda cand te astepti mai putin. Bafta!
Se rezolva cu o masina si niste cascaval ca dupa asta se uita fetele din ziua de azi dar nu toate... whatever
Salut! Fiecare este frumos in felul lui, si te sfatuiesc sa ramai cu ideea ca nu ambalajul este cel care conteaza, ci continutul. Ramai asa cum esti, nu te schimba, ai rabdare, incredere, roaga-te la Bunul Dumnezeu sa-ti dea ceea ce ai nevoie, cu voia Lui, si vei vedea ca totul va fi bine. Mult succes
Buna Damian! in primul rand as vrea sa ti spun ca se vede clar ca esti tare istet! bv tie...in al doilea rand pentru mine nu conteaza foarte mult aspectul fizic, insa te cred ca ti e greu si ca e normal sa ti gasesti o iubita! dupa descrierea ta esti foarte ok... ce sa spun, nu cred ca esti asa urat precum spui tu, si sunt sigura ca din cauza ca nu ai avut nici o iubita ai inceput sa crezi chestia asta si ai un complex! stai calm... o sa rasara soarele si pe strada ta!:*
Eu am un amic care este uratel...si are o prietena model.nu are f multi bani sa zici ca sta cu el pentru banii lui, nu are masina. dar are un suflet f mare.asa cum il ai uai rabdare.nu incerca sa fortezi lucrurile.astea vin de la sine. o sa iti gasesti jumatatea ...ai incredere in tinekiss
Din cate am inteles esti un tip de treaba dar se pare ca doar tu poti gasi raspunsul acestei dileme.Intradevar felul in care arati joaca un rol foarte important in a cuceri pe cineva dar asta nu compenseaza felul in care te porti si cum gandesti. Fetelor le plac mai mult stilul macho men plin de muschi, caracter de marlan, o masina misto si cat mai multe tatuaje posibile iar cand iei omul la bani marunti afli ca nici macar nu stie sa scrie si face combinatii baiatu' cu telefoane mobile sau alte furaciuni dar in fine astea sunt detalii pana la urma...important e ca e smecher si-l cunosc toti iar cand din greseala ochiul ei cade in pumnul lui atunci e dovada ca o iubeste... misto nu? nu dispera cred ca portretul descris mai sus e doar un antonim al tau asa ca se va gasi ea fata care sa te iubeasca.Fii asa cum esti si nu-ti mai fa probleme dpdv fizionomic, trebuie doar sa ai incredere in tine iar cei care te minimalizeaza au ei cred probleme de personalitate.
Sa va spun ce mi-s-a intamplat acum doua zile: eu aveam o amica f. buna.Aceasta amica mi se parea mie ca ar dori si ea sa fim mai mult decat amici. Drept urmare, i-am spus ca-mi place de ea si ca vreau sa devenim iubiti daca tot ne intelegem atat de bine.La randul ei, amica mea spunea ca ma vede ca pe un prieten adevarat.etc.Atunci mie mi-a sarit pata si i-am zis" Pai eu nu-ti pot fi decat un foarte bun prieten, iar dobitocii, care te abordeaza in fiecare zi, ar putea f. bine sa devina iubitii tai, pentru ca si tie iti place de ei. Ce crezi ca sunt eu, mama ranitelor? tie iti place doar de mintea mea.De ce nu-ti faci un prieten adevarat din baietii dupa care salivezi in fiecare zi? daca eu iti sunt prieten adevarat, iubi ce-ti mai este? cu ce este mai bun un potential iubi decat mine? De azi inainte nu o sa ne mai vedem si am sa-ti dau si ignore chiar acum.Adio" Nu trecu nici 5 minute ca fata ma suna si plangand ma implora s-o scot de la ignore.De asemenea imi mai spunea ca ea este singura si eu eram cel mai bun prieten al ei si ca nu vrea sa ma piarda, ca nu o sa mai intalnesca om ca mine.Cat a durat discutia, adica vreo 15 minute, ea a tot plans.La incheierea discutiei, i-am spus sa se duca sa-si gaseasca un iubi pe care sa-l transforme in prieten adevarat, ca eu m-am saturat sa fiu "prieten adevarat"Baietii cand ma intreaba ironic de ce nu am si eu o prietena, ei nu stiu de toate "dramele telenovelistice" pe care le am eu cu fetele (bleah) si cred ca nu sunt eu in stare de ceva or something like that. Acuma ce pot sa zic eu; zau daca mai inteleg fetele! ce vrea fata respectiva de la mine? de ce plange dupa mine? stiu ca-i sunt prieten adevarat. si daca ai sunt prieten adevarat de ce nu-i pot fi si iubit? ce mecanism functioneaza in mintea fetelor de face asa drastic diferenta dintre iubit si prieten adevarat? ce este un iubit de fapt? un partener de sex si atat? Intr-adevar si eu sunt egoist; ma vedea ca pe un prieten adevarat, dar la randul meu si eu ma simt folosit; fetei ai place compania mea, intr-un fel se hraneste cu spiritul meu...si cand e sa ies si eu cu o fata in oras ia-o de unde nu-i, ca amica ta de suflet are ochi pentru altcineva si trebuie' sa onoreze o intalnire cu un baiat dragutel care i-a spus c-o place, iar ea e imbujorata in obraji de numa numa.Culmea penibilului ar fi sa ies in oras cu amica mea si ea sa dea nas in nas cu vrunul din petitorii ei cu care sa se si sarute putin.La randul meu si eu sunt om si eu sunt barbat si am si eu in mine bine cunoscutul orgoliu masculin.Asadar,nu numai eu sunt egoist si nedrept ci viata este nedreapta si ne face sa fim egocentrici...In continuare cer parerea dvs.va rog sa nu ganditi nici ca barbati nici ca femei ci ca oameni. Vreau sa cunosc si alte puncte de vedere.
Daca inteleg tragismul situatiei tale, este pentru ca am trecut si eu prin asta, doar ca eu ajunsesem la 33 de ani si eram timid,[pe motive la fel de subiective ca ale tale]. Nu aici este problema ta; daca zici ca esti urat, de ce dai atata importanta doar femeilor frumoase? vorbind numai despre ele.Prin asta te autocondamni.Orgoliul nu-si are rostul daca vrei sa nu ai deceptii.
Frate nu iti face griji daca nu ai o relatie, poti bine sa traiesti si fara, doar avand doar aventuri. Fetele din ziua de azi nu stiu ce vor, acestea rezumandu-se doar la partea financiara, nu te gandii ca esti vreun urat, nu le mai da atata importanta si nu iti mai bate capul cu aceasta problema. Ajungi sa iubesti o fata ok, nu spun ca aceasta nu te va iubi, insa ca orice relatie se poate sfarsi si daca nu esti pregatit sa intampini aceste probleme, gandeste-te ca nu iti vor face bine. Dale in *** de proaste, nu esti tu cel care poarta vreo vina ci ele, cauta sa gasesti fete care vor doar sa o faca pentru sex, atat. Daca ceri mai mult de la cineva nu iti va merge bine, crede-ma zi pi.dele astea de aici o stiu prea bine, ajunse sa fie inselate sau dezamagite de propriul partener, ajung sa isi spuna...eu nu mai vreau nici-o relatie, caci am vazut cum sunt barbatii...pai cine dracul te-a pus sa il alegi pe fat frumos? asa ca sfatul meu nu alerga dupa femei si nici nu dispera
Stiu cum e sunt in aceeas situatie si cine spuna ca uratenia nu conteaza MINTE CU NERUSINARE.
Tu draga domnisoara care spui ca nu conteaza uratenia si ca de fapt conteaza sufletul spune mi mie daca tea i complica la ceva mai mult cu damian sau cu mine la ceva mai mult de un cico sau o inghetata ati spun eu NU si stii de ce? pentru ca nu arata bine si poate nu are un bmw sau mertzan si nu o sa se uite nimeni pe strada dupa tine si sa zica mama ce prieten are asta al vreau eu. pentru voi nu santem decat niste ob uri. canda aveti nevoie de noi santem buni atunci cand va intelegem si va sprijinim atunci cand aveti nevoie dupa asata la gunoi pana aveti iar nevoie de noi si vreau sa o vad pe aia care poate sa stea in picioare si sa spuna ca nu am dreptate care are tupeu sa dea add ciuciumelcusretardus si mai vb pe tema asta. iar lui damian nu pot sa i spun decat ca nu e ceva gresit la el ci toata treaba pleaca de la societatea asta si de la faptul ca mai toate fetele din ziua de azi sunt superficiale si prefacute cele pentru care ar merita sa faci ceva si sa stii ca ar face ceva pentru tine sunt foarte rare treaba e ca trebuie sa cauti si sa nu le mai oferi totul pe nimic stiu cum e tia- m spus sunt in aceeas situatie si inca mai caut dar incerc sa nu mai ofer atat de mult cum ofeream inainte. Cam asta am avut de spus toata stima pentru tine
HappynewCenusa întreabă: