Nu stiu daca te iubeste.Sa sti totusi ca multe persoane se multumesc sau asa sunt ei setati sa se vada cu persoana iubita- RAR!
Eu zic sa o intrebi de ce e mereu ocupata si daca tot se da lovita...las-o singura.cand iubesti esti mereu langa persoana iubita, vrei sa fi cu ea, dar ea nu pare dispusa la compromisuri...
Ar trebui sa o prinzi in toane mai bune la tel sau pe mes si ar trebui sa ii zici tot ce ne-ai zis si noua si daca nu intelege nu ar trebui sa mai stai cu ea parerea mea pa'pa
Pai nu e bine ce face ea, posibil ca nu ia in serios relatia.trebuie sa discuti cu ea despre aceasta, poate are ceva probleme sau ceva acolo la ea s-a intimplat sau poate are pe altul. ti-a spus ca te iubeste, dar trebuie sa-ti demonstreze prin fapte.
P. S succes si ai grija!
Uite, nu stiu care este varsta voastra. Dar si eu ma aflu cam in aceeasi situatie a fetei. Tin mult la prietenul meu dar nu pot sa ma intalnesc mereu cu el pentru ca sunt parintii, si la tel sau pe mess cand ti-e lumea mai draga apar parintii si uita sa mai plece de langa tine x(, cu siguranta ea tine la tine, dar incearca sa o intelegi chiar daca nu-ti spune motivele sale, bafta:*
Mah ai grija ce face ca poate se intalneste cu altu. Urmareste-o o data si daca e cu altu parasestio, iar daca nu vezi care e treaba poate ca iti pregeteste o surpriza cine stie... deci asculta sfatul meu ca am patit-o.
Si daca e asa cum zic...adica chestia cu surpriza fa-i pe plac si fa ce zice ea ca cine stie... poate vrea sa mergeti intr-o excursie doar voi doi na ia grija de tina mah si de ea