Tu nu trebuie sa spui ca azi vrei una si nici in TPU nu ai sa gasesti iubirea vietii tale asteapta momentul potrivit si nu mai cauta, daca cauti o sa dai numai de nesimtite. Eu asa am patit ca tine, stiu ca imi va veni jumatatea candva numai ca vreau sa o evit, din motive personale.
Sa nu cauti iubirea cu orice pret,pentru ca iubirea nu se cauta ci ea insasi vine la tine, deci intr-o zi tot o sa gasesti o fata care o sa corespunda ideilor sau,, cerintelor" tale.Pana atunci distreaza-te si simte viata din plin!
Succes!
Cu siguranta in lumea asta exista si acea fata "perfecta" pentru tine, insa o vei gasi cand te astepti mai putin.Intr-un fel ai dreptate, nici eu nu as umbla cu un baiat fara adapost, fara studii, fara cultura, insa as accepta sa nu aiba talente artistice sau alte lucruri din astea superficiale.Ce vreau sa zic eu, este ca esti cam pretentios.Si ca sa-ti raspund la intrebare, e posibil sa-ti intalnesti aleasa si maine, nimeni nu stie asta, totul depinde de tine.Succes!
Noi clar nu avem de unde sa stim daca de azi intr.un an va aparea acea persoana . Dar. Timp este. si nu ar trebui sa o cauti tu. ar trebui sa o lasi pe ea sa vina le tine; D.
Heycu siguranta vei intani persoana care ti se potriveste(cu totii au in lumea asta o pereche,pe care daca o pierd,slabe sanse sunt sa gaseasca alta care sa o inlocuiasca)nimeni nu poate sa-ti spuna tie acum in cat timp vei intalni aceasta persoana,daca va fi peste un an,peste doi,sau peste cincitu singur vei trai si vei vedeanu e ceva rau,nu ai de ce sa te ingrijorezi,ca pana acum nu ai intalnit o fata ideala pentru tine:asta inseamna ca vrei mai mult de la viata,ca stii exact ce vrei,si acest lucru te va ajutafaptul ca ai incredere in tine,ai potential,ai capul pe umeri si esti foarte sigur pe tine te indruma pe calea cea dreapta,iar intr-o zi vei culege roadele pentru toate acestea,tu nu trebuie decat sa ai rabdare:o fata a visurilor nu cade din cer,asteapta doar,si va veni iubirea si la usa ta, n-avea tu grijamai rar baieti ca tine, si simcera sa fiu te respect pentru cum vezi lucrurile in viata
succes si sper sa ai parte de tot ce-ti doresti!
Daca esti din Brasov recomand ) userul Angelique ).
Na acum serios ce ai in pantaloni crezi ca daca ceri ti se va da.
Sunt atatea fete interesante si atat de diferite una de alata du-te si uitete ca tb sa fie una nu sta sati cada in gura.
Succes.
Cine ti-a spus ca ma poti recomanda cuiva?
Cum ai spus si tu nu este neaparat sa ai bani sau haine ca sa fi fericit.
Ce este al tau este pus deoparte, stai linistit ca va veni si randul tau.
Decat sa faci o greseala(sa fi cu cineva care doar profita de bunatatea ta )mai bine stai 'in banca ta`si astepti.
Nu trebuie sa te descurajezi si sa devi pesimist, tu traieste-ti viata asa cum trebuie si iale toate pe rand, asa cum vin. Nu incerca sa iti "schimbi " soarta.
Bafta la " agatat "