| coka123 a întrebat:

Va salut cu drag! Sper sa ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat sau mai multe big grin
Am cunoscut de curand o fata, care este exact pe gustul inimii mele, o fata pe care eu cred ca este ALEASA. DAR..intotdeauna este un dar. Este intr-o relatie de o luna cu un baiat mai mare ca ea(27 el, 18 ea, eu 21) si nu vrea sa renunte la el pentru ca este indragostita de el si nu i-a gresit cu nimic fata de ea. Dar de asemenea mi-a spus ca este indragostita si de mine, am facut tot ce se puteaface impreuna, mai putin sex. Baiatul de 27 ani cu care este ea este plecat in alta tara si nu prea are timp de ea. Ea spune ca: "atunci cand sunt cu tine sunt indragostita pana peste cap si nu mai stiu de nimeni, dar cand pleci ma gandesc doar la iubitul meu(cel de 27 ani) si la tine 1 data pe zi...",o data pe zi si aia cand vorbim.Ea mi-a spus ca are impresia ca baiatul cu care este acum,este "ALESUL",sufletul ei pereche. Ne-am luat ramas bun, semn ca "relatia" dintre noi nu isi are rostul. Ultimle ei cuvinte fiind:"in cazul in care nu o sa mearga cu el, o sa te caut? Dar daca o sa ai o relatie te desparti de ea pentru mine?"

Intrebarile mele sunt:
1).In cazul in care se desparte de el, merita sa fiu cu ea? sau
2).Daca merita sa fiu cu ea, o sa fiu doar un pansament?
3).Nu cred ca am gresit cu nimic.Voi ce credeti? p.s.:mi-a mai spus ca atunci cand este cu mine parca ma stie de o viata.
4). Nu e intrebare, dar o metoda sa mi-o scot din cap? nu de alta dar am niste examene de dat si vreau sa ma concentrez...m-am indragostit...si acum sunt dezamagit.

//multumesc pentru timpul acordat.Sanatate si numai bine!

8 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

1. Bineinteles, insa nu visa la asta, si te sfatuiesc sa o iei usor daca se intampla. Pretuieste-te si tu putin, las-o in suspans.
2. Posibil... Nimic nu garanteaza reusita relatiei, te poti trezi ca se impaca si te expediaza pe tine.
3. Nu, nu ai gresit. Ea a gresit, ca te-a lasat sa te atasezi de ea, si ea de tine, in timp ce avea o relatie deja.
4. Asta caut si eu... Metoda "cui pe cui se scoate" are mici reusite temporare, insa imediat ce ramai singur o vreme (la mine e vorba de ore, maxim 2-3 zile), zboara gandul tot la cea de care esti indragostit. Eu ma si vad in continuare cu ea, chestie care ma afecteaza si mai mult. Cat timp a fost plecata si am vorbit putin si sec, ma simteam tot mai bine... Dar s-a intors sad
Succes la examene!

| LoveSleep a răspuns:

Dacă pui întrebarea în fiecare zi până faci 27 de ani astrele spun că o să fie cu tine. Așa a făcut și el.
Hai, curaj, că ai început bine.

| vocea a răspuns:

Frate in iubire detalile nu conteaza iar istoria se repeta daca o agati cand e cu altul asa te va parasi si pe tine pentru ca o sa o agate altul, daca alegi genul asta de femeie sti cum se va termina

| MidnightR a răspuns:

Realitatea e naspa. Oricat de des vei pune intrebarea not tot in acelasi fel iti vom raspunde.

Dar ati cam intinerit nu crezi? De la 31 22 23 la 18 27 21.Hm,sigur nu esti vreun cunoscut de-al lui Dr Who?

| viperra a răspuns:

Daca ea CHIAR te vrea si chiar simte ceva pentru tine, s-ar fi despartit de ala.Nu te baga cu el.Din ce mi-ai zis, ea pare a fi indecisa, oarecum.Dar totusi, l-a ales pe ala de 27 ani.Nu ea e aleasa, desi e greu sa iti iei gandul de la ea, incearca. Uneori, deciziile grele sau care par gresite sunt de fapt cele corecte...Succes...winking

| Andrei101010 a răspuns:

Te foloseste ca o roata de rezerva.Chiar nu merita sa-ti bati capul cu ea.

| Drimmero4 a răspuns:

In cazul asta, ramai mai bine la mana dreapta.

| DeeaGb a răspuns:

Tu chiar crezi ca merita sa iti irosesti timpul pentru ea? exista si alte fete pe pamant,nu stie ce vrea, ea te priveste ca o rezerva, oricine e dezamgait macar o data in dragoste, o metoda sa o scoti din cap < evita sa mai vorbesti cu ea, gandeste -te ca ea te vede ca o rezerva.pur si simplu nu te mai gandi la ea si concentreaza -te asupra examenelor, sper ca ti-am fost de folos.