| Anonimalex6996 a întrebat:

Va salut. Cum a fost prima experienta de sex oral pentru voi, fetelor? Dar pentru voi, băieți? Suntem la categoria care suntem, hai sa ne axăm pe "peoblemele" categoriei

Răspuns Câştigător
| Robert2526 a răspuns:

Sunt baiat dar o sa iti raspund eu sincer.
Eram foarte anxios langa fete si nu stiam nici ce sa vorbesc cu ele, nici cum sa ma comport. Ma tot gandeam sa merg la prostituate dar nici acolo nu aveam curaj ca ma tem de boli.
Eram foarte frustrat ca eram virgin si doream sa incerc orice. Am intalnit apoi o fata care se simte foarte bine ( fanteziile ei sunt cu virgini) si mi-a propus sa o facem ( doar oral, sa imi faca ea)
In ziua in care trebuia sa o facem am fost foarte emotionat si a iesit cam prost, in maxim 30 de secunde am ejaculat, imi amintesc ca a ras de mine rau. Totusi am ramas prieteni(desi eu m-am indragostit.dar ea tot cu virgini vrea;( )macar pentru atat a meritat, e o prietena buna

Hai ca eu am avut curaj..la tine cum a fost?

Răspuns utilizator avertizat
| Anonimalex6996 explică (pentru Robert2526):

Ma bucur pentru curaj și pentru concentrarea asupra întrebării
Prima data a fost de curiozitate. Era una cu care doar am ieșit o data și a doua oară am mers acasă la mine. Eram mai mic, nu am ajuns decât sa ne atingem, totul a fost gen "pot sa fac asta?" laughing si pana la urma am ajuns ca ea sa ma masturbeze puțin si eu doar sa o ating puțin acolo, plăcut dar scurt. Ulterior, in relațiile care le am avut cu diverse fete, am continuat prin adevărate partide lungi doar de oral reciproc, consider ca este ceva interesant, frumos, intim si pervers.

| Anonimalex6996 explică (pentru Violleta2022):

Te mai suporta mult comunitatea? Treci peste ce nu îți convine. Am 20 de ani, și logodnica. Uneori te dai ce nu ești.

| Anonimalex6996 explică (pentru Violleta2022):

Pe bune ca te bagi in seama aiurea

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sexul oral e ca pizza, si cand e rau e destul de bun.

| helpforyou a răspuns:

Cam ca la voi, baietii. Cu emotii, cu nedumeriri cu intrebari.
Tu ai facut oral la fete sau ai facut la baieti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fost super mișto, nu ai nevoie de experiență neapărat ca să fii bun la asta

Mai degrabă te echilibrezi și mai scade din curiozitate puțin

| Anonimul151 a răspuns:

E cea mai mare prostie!

| Iluzionistul69 a răspuns:

De multe ori un sex oral e mai bun decat normal, facut la fete se excita mai tare au mai multe orgasme marea majoritate