| Roliii a întrebat:

Va salut! Cum pot sa agat fete pe litoral, adica sunt cu familia, n-am ce face mare lucru, n-am mai agățat pe plaja sau pe faleza pana acum... Oricum ar fi ea nu contează (cu familia, cu prietenii, prietenele, etc...)

12 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

De ce ai face asta cu parintii dupa tine? O agati sa o intrebi cum o cheama si pe urma? Pleci acasa?

| RainmakerX a răspuns:

Nu prea ai ce sa agati pe plaja caci ele nu vin la mare singure.
Totusi, depinde si cat tupeu ai, ce fel de corp ai etc. Daca ai tupeu te poti baga in seama cu ele, sa incepi conversatii.

S-ar putea sa-ti iasa ceva tinand cont ca esti istet si ai reusit sa amuzi cu raspunsurile tale un om care zambeste destul de rar.

| Justme1997 a răspuns:

Dacă tu ești în poza de profil, ori le cauți pe alea cu ochelari, cat mai groși, ori cauți scoici. Stai și tu cu familia decat să te amăgești și să te faci de râs

| Roliii explică (pentru Justme1997):

Porti ochelari?

| Justme1997 a răspuns (pentru Roliii):

Nu port laughing

| PrintesaGumitaa a răspuns:

Iti trebuie o undita cu un carlig si in capat ceva sclipitor ca momeala si trebuie sa fii ager ca altfel ramai cu ochii in soare. Baftawinking

| asdf2kpower a răspuns:

Dă o labă și stai chill. Încă nu ai vârsta să faci de astea.

| Roliii explică:

Cu fața asta, am cucerit-o pe mama ta

| deadhoe a răspuns (pentru Roliii):

Haha cu amuzant rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor

| Roliii explică (pentru deadhoe):

Măcar am facut ceva spre deosebire de tine care nici nu-ti postezi fața, ca daca iesi afara se schimba vremea

| deadhoe a răspuns (pentru Roliii):

blushing m-ai prins iubitule

| A1b2cdefgh a răspuns:

Cauti o fata care se afla mai departe de mal si te duci la ea si îi spui ca ti s-a parut ca se inneaca si te oferi sa o conduci afara din apa