Poti sa iei in cosiderare, poti sa nu, cand prietena ta nu mai e excitata de tine, e excitata de altul, iti dau un mic secret pe care l-am aflat relativ recent, stii cand te doreste iubita ta cel mai mult?
Cand nu esti langa ea, cand esti in mintea ei si se gandeste la tine, in momentul cand nu se mai gandeste la tine cum o facea inainte e foarte posibil sa ii fi atras alt mascul atentia, de ce spun asta, daca ar fi fost alta problema ar fi fost usor sa iti spuna, cand deja apar aceste retineri sufletul tau simte in 100% din cazuri si nu se inseala, "nu stiu cum sa te fac sa intelegi ca problema nu e la tine" inseamna "stiu raspunsul la aceasta intrebare dar stiu ca te vei infuria/supara asa ca nu vreau sa iti spun", noi stim ce simtim chiar daca ocolim raspunsul si in momentul cand o a 3 a persoana isi face aparitia in relatie vei stii curand pentru ca treburile se duc rapid pe apa sambetei, chiar daca poate nu a actionat inca in vreun fel indecent cu respectivul sunt de parere ca cineva si-a facut intrare in inima ei, poate verbal nu iti recunoaste chiar daca stati fata in fata la o discutie, tu fi atent in urmatoarea luna cum evolueaza lucrurile, femeile sunt mai subtile, te iau pe ocolite dar nu fa compromisuri, daca este cazul pune punct.
Insatisfactia sexuala isi spune cuvantul in final, ca o femeie rabda, rabda, asteapta imbunatatiri care nu apar si atunci frustarrea ajunge la limita si relatia se rupe.
Poate ca nu-ti dai interesul sa-i faci un preludiu foarte bun, sa-i provoci un orgasm clitordian si apoi sa intri vaginal ca sa o satisfaci. Nu uita, minim 15 minute ca sa poata si ea simtii placere si sa o duci la un orgasm vaginal.
Ii este clar rusine sa-ti spuna asta sa nu te simti jgnit!
Pai eu ii fac preludiu de fiecare data pentru ca imi place enorm sa o simt cum tremura la fiecare preludiu si atunci cand tremura si scoate sunetele de placere, continui aceasta treaba pana ma opreste ea, de cele mai multe ori tine si 30min.Chiar nu stiu ce sa mai fac
Atunci discuta cu ea, fiindca stie ce are dar nu vrea sa-ti spuna si relatia nu poate continua in felul asta, daca ea nu spune adevarul.
Adica eu imi dau tot posibilul sa o fac fericita in pat pentru ca ea este importanta pentru mine din toate punctele de vedere si o sustin si ajut in toate modurile posibile ca asa mi se pare normal intr-o relatie de cuplu sa tragem amandoi pentru un bine comun si sa spunem ce ne deranjeaza ca e cel mai ok.Cel putin eu asa gandesc
Numai discutand cu ea poti afla adevarul!
Consultați un medic sexolog care va va lamuri care sunt cauzele acestor esecuri sexuale.
liliana77any întreabă: