| Sawarekh a întrebat:

Va salut, eu cred ca sunt blestemat, am cam toate motivele sa cred asta.

Astept si parerea voastra dupa ce impartasesc cateva intamplari din ultima luna!

Deci ca sa intelegeti, nu sunt un tip urat(dupa parerea femeilor ), am 1.83, corp ateltic, sportiv de 10 ani.

De la inceputul anului cu toate tipele pe care le cunosc, interactiunea se pierde socant de spontan.

Unele tipe au exprimat un interes foarte mare, fata de mine, prin discutii online, avand o conversatie deschisa cu mine.
Am avut situatii in care tipa ma atingea, ma luase chiar si de mana iar la sfarsit m-am pupat pe buze, ca a 2-a zi sa spuna ca nu sunt interesate sa continue, altele ca nu sunt pregatite, altele ca trebuie sa ma mai cunoasca etc, toate au invocat motive fara logica, si ciudate, raportat la validarile pe care mi le-au aratat.
Unele tipe, intre timp au gasit pe ''altcineva'' altele s-au impacat cu fostii, alte tipe imi scriau constant si mult, ca apoi sa aflu ca ele nu stiu de fapt ce vor.

Stiu, o sa spuneti ca e ceva gresit cu mine, pai inainte de pandemie, nu pateam astfel de complicatii, legam rapid conexiuni, indiferent de care, totul mergea fara prea mult efort.
Acum ma comport exact la fel, as putea spune ca sunt mai relaxat, am stima de sine si mai crescuta, si nu mai merge absolut deloc cu nimeni.

8 răspunsuri:
| LisaJulie a răspuns:

Nu exista blesteme, probabil stai in colectivul greșit sau nu ai cunoscut mai multe fete! Încearcă sa mai iei o pauza de la Internet și sa vorbești cu o fata fața in fața, doar asa vei putea sa începi o noua relație

| Giulia911 a răspuns:

Îmi pare rau laughing chiar nu știu ce sa spun

| doctorandus a răspuns:

Nu cred ca exista blesteme, dar poate ai niste defecte de care nu esti constient (ceea ce psihologii numesc "eul orb").

Deci una e ca ele sunt atrase de fizicul tau si alta e ca de fapt le sperii psihologic.

Ceea ce unele forumuri misogine vehiculeaza drept ponturi pentru agatat femei nu sunt de fapt idei bune.

Daca-ti exprimi admiratia pentru youtuberi extremisti: marea majoritate a femeilor nu apreciaza asta.

Iar in majoritatea tarilor europene Trump este vazut drept un pericol, deci iar nu ar trebui sa-l lauzi.

| JullErika a răspuns:

Sună ca și cum cineva tea deochiat. Poate o femeie. Pune pe cineva să-ți facă dedeochi și du-te la biserica să îți sfințească preotul o bijuterie sau un lanț că să nu se mai întâmple.

| Adelinvatafu9988 a răspuns:

Ǎǎǎǎ

Ai încercat cu băieți?

| Cipi1212 a răspuns:

Nu ești blestemat. Doar că nu ai noroc in dragoste.

| TimberWolf a răspuns:

Se intimideaza si se duc la aia care le bat si baga la pacanele si dupa dau vina pe barbati ca sunt naspa!
Asta patesc si eu.

| DragosDeLaDabuleni a răspuns:

Salut! Cred ca cineva te a deochiat, pentru a scapa de acest blestem te pot ajuta chiar eu! Scriemi mesaj si iti voi da numarul de telefon al unei vrajitoare!