Mi se pare normal, este printre cele mai comune fetish-uri desi multi nu vor admite ca il au dar nu iti recomand sa opresti oameni random pe strada pentru asta, cel mai sanatos e sa incerci cu prietena sau viitoarea ta prietena, poate ii place, si eu am incercat, mi-a placut, cat timp va simtiti bine impreuna puteti incerca orice.
Nu este in regula sa opresti pe nimeni si sa propui, explicit si direct, ceva sexuale. Nu are vreo legatura cu fetish-ul in sine, ci cu abordarea. Iti recomand sa nu incerci!
Iarta-ma, dar este cel mai scarbos fetish de care am auzit, sa sugi picioarele femeilor.
Poate vreo morta sa accepte suptul picioarelor, ca o femeie normala nu ar putea accepta ceva atat de sinistru si dezgustator.
Buna, Violeta!
Îți înteleg punctul de vedere și n-am nici-o problemă, până la urmă, fiecare cu părerea lui.
Însă legat de sex/fetishuri/fantezii sexuale si etc, românii sunt foarte inculți vizavii de acest subiect, deoarece noi nu am fost educati în directia asta.
Noi am fost obisnuiti cu sex ul classic și după la somn, că a doua zii suntem la muncă?
Ceea ce este foarte trist...
Bineinteles, nu toti românii sunt asa, dar marea majoritate da.
Iar având în vedere răspunsul pe care l-ai dat m-ai sus, pari să faci parte din ei, fără supărare?
Am umblat in aproape toată europa asta si pe unde am fost mi-am expus părerea despre fetishuri si am avut discutii legate de acest subiect, oamenii m-au sustinut si chiar multe dintre ele, le-au părut ca fiind interesante.
În românia stă treaba altfel, esti privit ca un ciudat daca îti expui fanteziile sexuale în fața cuiva, dar nu este vina noastră, lipsa de educatie își spune cuvântul.
Orice om trecut de o anumită vârstă, fie că-i bărbat sau femeie, are anumite fantezii, doar că le este frică să le expună pentru a nu fii judecați și preferă să țină în ei și să zică că nu au.
Trist nu-i asa?
Nu este nimic dezgustător și sinistru cum ai spus tu, peste 60% din bărbati au acest fetish si multe altele pe lângă.
Asta ar însemna ca suntem toti niste ciudati, nu?
Problema este la tine și modul în care percepi tu lucrurile.
Si nu numai tu, multe alte persoane pe langa tine...
Și după vă m-ai mirați ca femeii de ce sunteti înșelate sau abandonate.
Ce nu-i poți oferii tu bărbatului tău, îi poate oferii alta.
Ce este gunoi pentru tine este aur pentru alta, să nu uiti asta?
Te pup, o zii faina!
Nu-i vorba de cultura aici, ca nu-i ceva normal si natural acest lins de picioare, dimpotriva, este urat, mirositr, dezgustator.
Stai linistit ca nu sunt nici inselata si nici abandonata, dimpotriva, sunt iubita si rasfatata avand un barbat normal caruia nu-i plac scarboseniile, mirosurile de picioare sau alte chestii nespalate.
Da, deci să înteleg că peste 60% din populația masculină din toată europa asta care au acest fetish, sunt niște persoane cu probleme si tulburări mintale foarte grave, nu-i asa?
Bine că mai este acest procentaj mic de femeii rationale ca și tine, pentru a putea echilibra situația...
Deci acest fetish este recunoscut chiar și de specialiști în domeniu la nivel mondial ca fiind normal, sunt studii făcute pe această temă că nu este niciun fel de problemă în acest sens iar tu fiind o persoană obișnuită care n-ai nici-o treabă cu acest domeniu, ne spui că nu este normal asa ceva?
Păi dacă aș merge pe premiza asta, de acum când am o problemă de sănătate mă duc să mă trateze vânzătoarea de la magazin, că sigur stie ea ce este mai bine pentru mine.
Doamne iartă-mă, de unde veniti frate, a tot stiutoarele de genul...
Iar legat de treaba cu "inselatul", hai sa-ti spun o treaba.
O persoana care este inselata, nu stie ca este inselata, altfel care ar mai fi sensul?
Ma rog, asta este un alt subiect, pe care nu vreau sa-l discut.
Ti-am inteles punctul de vedere, insa tine-l te rog pentru tine.
Multumesc!
Procentajul ala de ciudati este inventat de tine, nu de realitate. Tu nici macar nu esti constient de faptul ca acst lucru nu este unul nromal si nici santos, sa mirosi sau lingi piciorele cuiva, fiind o deviatie anormala de comportament.
Scuză-mă că îți zic dar cred că tu ai o "deviație anormală "...
Nu pot accepta faptul că poti fii atât de incultă sincer...
Vezi că ai netul la dispozitie, pune mâna si informează-te și numai vorbi bălării.
Si te rog eu, nu-mi mai răspunde, vezi-ti de treaba.
Dintre noi doi, tu esti acela cu deviatie anormala de comportamnet sexual si totodata incult, daca nici sa citesti nu esti capabil.
Ce-ți dorești tu sa faci se cheamă hartuire sexuala și e infracțiune. Nu recomand.
Cheers
Esti copil daca inca nu ai inteles ca intalnirile alea "random" pentru sex pe care le vezi tu pe canale pentru adulti, sunt REGIZATE. Iar actorii sunt de multe ori parteneri de viata. Se cheama Role Play.
Invita sotia in oras si roag-o sa se imbrace cu dresurile pe care i le faci cadou. Propune-i ei nebunia asta, ca nu o sa se supere.
Îți recomand să citești mai multe despre acest fetish și să cauți persoane care sunt dispuse să vorbească deschis. Nu e tocmai normal să deranjezi niște femei pe stradă deoarece vor considera că este extrem de ciudat deoarece sunt abordate de un străin. Mult succes în continuare.
Te salut!
Ai dreptate in mare parte insa nu deranjez pe nimeni, doar este o simplă propunere.
Chiar te-ar mira, dar sunt multe femeii cărora le-ar părea interesant.
Depinde cum abordezi situația. Poți mai bine să faci un sondaj. Așa chiar nu deranjezi pe nimeni.
Explică-mi puțin te rog, la ce te referi prin sondaj?
Bine, am o idee, dar vreau să mă asigur ca să nu greșesc
Si eu am feetish pentru picioare frate, dar o sa te considere ciudat si nu o sa accepte
HiTman08 întreabă: