In traducere "vreau sa mi-o trag cu toti golanii, sa petrec, sa ma dezlantui iar cand imbatranesc si imi pierdut frumusetea abia atunci ma asez la casa mea", asta daca va mai da 2 lei cineva pe ea, ce zici merita?
E plina de red flag-uri, f.u.g.i!
Stai sa vad daca am inteles corect. A facut sex cu tine de la prima intalnire iar apoi iti face toate aceste marturisiri? Te-a bagat in "friend-zone". Probabil nu i-a placut cum ai footut-o (sau altceva), iar acum aplica aceasta tactica pentru a te determina sa te indepartezi de ea. La ce altceva i-ar fi folosit ei tot acest episod de "sinceritate" fata de tine, altfel ea pretinzandu-se a fi aceasta fiinta rece, calculata si manipulatoare?
Eu zic sa nu te mai agiti in privinta ei. Fii amabil cu ea, dar lasa orice potentiala interactiune intre voi sa vina din partea ei... daca vine.
Ce am ***-ut am făcut bine.
Garantat. Și crede-mă că știu ce spun.
Într-o altă discuție cu ea, spune că ăsta este trendul.
Să tufi câți mai mulți, fel și fel de indivizi.
De la doctori, la polițiști, profesori. Asta ținând cont de meserii.
Dar și de tipologii de oameni.
Îi place la nebunie sa facă sex cu mine. M-am trezit invitat la munte, unde nebuna a închiriat o cabană pentru 4 zile, doar pentru noi.
Sunt multe de spus despre ea.
Dar și prietenele ei, au aceeași gândire.
Ne-am întâlnit la o cafenea... Și de la cafenea, la mine acasă.
A fost doar caterincă și șuiete.
Una din ele zicea că dacă ar fi fost o mașină, ar fi avut kilometrajul dat peste cap. Și ea, ține unul pentru a se mărita cu el, dar după ce iese ăla ofițer militar. Bașca, vorbește cu el de doi ani și ăla o crede virgină.
Și tot odată, pentru ea, a spus că limita este cerul.
Nu știu ce sa mai cred.
Se pare că noi bărbații sunt victime, în timpurile de azi.
Este o curvă ce vrei de la ea? Asta clar caută barbati cu bani ea nu vrea sa se mărite ea vrea sa fie cu toti, ai vrea una ca ea?
Serios? Mai intrebi? Uita de de ea in clipa asta! Cu una ca asta nu vei avea viata buna, linistita etc. Iti va face viata un calvar!
Fata e tanara si vrea multe experienta si sa isi traiasca viata iar tu iti doresti ceva stabil si pe termen nedeterminat. Nu sunteti compatibili efectiv. Nu sunteti nici unul de judecat, pur si simplu sunteti in faze diferite ale vietii si va doriti alte lucruri. Reorinteaza-te spre una mai de varsta ta. Un sfat, am lucrat pe la vreo 4 multinationale pana la 26 de ani si din experienta iti zic sa nu te combini cu colege de munca pentru ca de regula poate sa iasa urat de tot din multe puncte de vedere. Am avut colege frumoase foc, disponibile si care si flirtau cu mine dar pe baza experientelor anterioare, am ales sa imi vad de jobul meu si sa nu am dureri de cap mai tarziu. Maxim ar merge cu o colega din aceeasi firma dar care lucreaza pe un un alt departament si ale carei task uri/colegi/superiori ierarhici nu se intersecteaza cu zona mea iar relatia sa ramana strict between us. Iti sugerez sa cauti alta.
Fata este imatura deocamdata, si pur si simplu acesta este modul ei de gandire. Parerea mea este sa profiti si sa iti faci placerile cu ea cat merge, si pe urma, fiecare sa isi vada de treaba.
Johnny_3066 întreabă:
Belingot întreabă: