anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vă salut, oare știți cum aș putea să încep să mă controlez? Adică am o iubită, pentru cei care știu am mai povestit despre ea, mereu face ce mă deranjează și mereu face lucruri pe care dacă eu le-aș face ea n-ar mai vorbi cu mine. Și aseară de exemplu a făcut ceva, în fine, oare cum aș putea să mă controlez? Să nu mă mai enervez așa repede și cum să renunț la ea? Știu ca îmi face rău și deja nu mai suport să mă tot repet și chestii, dar parcă ceva mă ține în loc, ce aș putea să fac să renunț odată pentru totdeauna?

4 răspunsuri:
| sweetys a răspuns:

Pleci. Asta faci. Daca ii zici unui om ce te deranjeaza si el continua sa o faca la infinit, nu ii pasa de tine. Acum sa nu fie lucruri absurde

| Simpatic a răspuns:

Pai ai 2 alternative
1. nu te mai enervezi, si daca nervii sunt problema ta atunci ai partea ta de vina chiar daca prietena ta face chestii care te deranjeaza
2. renunti la prietena ta daca crezi ca tot ce face, face intentionat desi stie ca te supara

s-ar putea ca ceea ce vezi tu ca ea face intentionat sa fie niste mici glumite pe care si le fac iubitii din copilariewinking

Răspuns utilizator avertizat
| Cosmin3412 a răspuns:

Dai man pace. Las-o sa fie călătoare. Sau măcar profită de ocazie si nu mai pune la suflet. Fii mulțumit ca dai si tu la buci. Dacă dau si altii asta e. Măcar sa te protejezi sa nu ai surprize.