| lifeistoshort a întrebat:

Va salut pe toti.

Am fost weekend-ul trecut la un gratar am intalnit o fata, ne-am placut.Partea naspa e ca are prieten(relatie de 7 luni),plecat in Germania,dar sunt despartiti de ceva zile din cate am auzit,iar eu plec in Germania definitiv in august.
Nu cred ca e o despartire definitiva intre ei,si ma gandesc daca doar isi alina dorul fata de prietenul ei, cu mine.As vrea sa ma implic mai mult,dar nu vreau sa fac o prostie.Mi-a zis ca nu se poate sa fie ceva intre noi ca eu plec,dar mai sti? Clipa trebuie traita ca doar odata se intampla.
Daca trebuie sa mai scriu ceva,ca sa imi puteti oferi un raspuns, o parere sa imi spuneti.Va multumesc

4 răspunsuri:
| Blamely a răspuns:

Eu zic să nu te încurci. Relațiile la distanță nu tare țin și cine știe ce îi vine și te lasă și pe tine. Mergi și tu culmea tot in Germania, măcar dacă îl cunoști pe tip veți avea ceva în comun.

| Ezeru a răspuns:

Asa cum s-a despartit de prietenul ei s-ar putea desparti si de tine. Gandeste-te ca o relatie la distanta e grea. Asta in caz de vrei o relatie serioasa. Eu te sfatuiesc sa incerci si sa vezi ce iti rezuma viitorul si sa te gandesti bine la plecarea aceea. Daca nu poti sa ramai tu macar ia-o pe eawinking Mult succeswinking

| Valery28 a răspuns:

Cred ca are dreptate fata si ar trebui sa o lasi in pace.O data ce cea nu vrea sa traiasca clipa acesta cu tine nu o poti impune doar pentru ca tu vreai sa-ti traiesti clipa.Si in plus ar trebui sa te pui si in locul tipului care e in Germania ca intr-o zi poti fi tu in locul lui ti-ar placea daca altul i-ar fi alaturi prietenii tale o data ce estli plecat? ))) Succes

| lifeistoshort explică (pentru Valery28):

Valery,ia o gura de apa si mai citeste odata.Si pana la urma fata decide, ea ma cauta, ea ma baga in seama, ea m-a sarutat prima.Usor si nu te pripi, nu sunt genul sa ma bag