Eu zic să nu te încurci. Relațiile la distanță nu tare țin și cine știe ce îi vine și te lasă și pe tine. Mergi și tu culmea tot in Germania, măcar dacă îl cunoști pe tip veți avea ceva în comun.
Asa cum s-a despartit de prietenul ei s-ar putea desparti si de tine. Gandeste-te ca o relatie la distanta e grea. Asta in caz de vrei o relatie serioasa. Eu te sfatuiesc sa incerci si sa vezi ce iti rezuma viitorul si sa te gandesti bine la plecarea aceea. Daca nu poti sa ramai tu macar ia-o pe ea Mult succes
Cred ca are dreptate fata si ar trebui sa o lasi in pace.O data ce cea nu vrea sa traiasca clipa acesta cu tine nu o poti impune doar pentru ca tu vreai sa-ti traiesti clipa.Si in plus ar trebui sa te pui si in locul tipului care e in Germania ca intr-o zi poti fi tu in locul lui ti-ar placea daca altul i-ar fi alaturi prietenii tale o data ce estli plecat? ))) Succes
Valery,ia o gura de apa si mai citeste odata.Si pana la urma fata decide, ea ma cauta, ea ma baga in seama, ea m-a sarutat prima.Usor si nu te pripi, nu sunt genul sa ma bag
HappynewCenusa întreabă: