Iarta mă ca i ti zic dar esti un mare prost, cum ai putut lovii o fată? Este firesc ca ea săraca sa-i fie frică de unul ca tine, orice ar fi facut ea față de tine nu ai dreptul sa dai in ea niciodată, acum este prea tîrziu regretele tale numai valoreaza pentru ea nimic, dat dovadă ea te a blocat numai vrea sa fie alaturi de un om violent ca tine, si bine face nu o meriți, esti bădpran prost crescut, tu crezi ca o femeie este sac de box? Ai chef sa te bati, bate te singur, dati tie palme peste ochi si pumni in cap de tembel. Ea ce varsta are? O vrei inapoi din tot sufletul, prea tirziu, cand ai avut o ti ai batut joc de ea.
Prietene,nu esti in masura sa ma judeci, stiu foarte bine de ce am lovit-o si crede-ma ca desii ei cica ii era frica de mine, nu trebuia sa fuga cu altul din moment ce inainte de asta venise la mine 2 saptamani si totul parea ca se repara intre noi, pur si simplu am cedat atunci, nu puteam sa o mangai sau alte cele.
Mi-am asumat vina si crede-ma ca nu mi-am batut joc asa cum crezi tu, una e sa fii antreprenor si alta e sa fii angajat ca actualul ei iubit, care normal ca are mai mult timp pentru ea
Sa o lasi in pace ca a fost o tarfa vorbea cu altul si era cu tine, ce sa mai vrei inapoi spune mersi ca ai scapat de ea, nu fii un catelus
Cauti alta mai buna... acum ai un reper.
Stiu, nu e raspunsul pe care il doreai, dar este cel corect.
Ai lovit-o. Si asta a inchis viitorul.
Buna violenta si lipsa de respect unul fata de celalalt isi spune cuvantul in relatia pe care ati avut-o, in mare parte din ceea ce am inteles, nu vreau sa judec pe nimeni pentru ca nu sunt in masura sa judec pe nimeni si nici nu am vreun drept sa o fac, dar pentru ca tu ai adresat o intrebare eu iti voi spune sincer punctul meu de vedere, cel mai bine este sa incerci pe cat posbil sa te linistesti stiu ca nu este usor deoarece cred ca e posibil sa fie inceputul unei mici depresi spun asta datorita faptului ca plangi samd cu, cat nu iti vei gasi linistea interioara si pe cea pshica cu atat o sa iti fie mai greu tu gandeste ca in mare masura totul a inceput de la micile voastre certuri si neintelegeri plus ca recunosti ca in mare parte tu ai fost cel care a indepartato de tine un om nu il poti readuce inapoi doar cu simple vorbe, in timp trebuie sa lasi sa vada ca te ai schimbat daca tu inca iti doresti sa fi cu ea dupa toate cele intamplate intre voi doii nu stiu sa iti spun mai multe ca este foarte usor sa dai un raspuns atata timp cat nu esti tu cel in situatia de fata sper sa fi mai bine si sa iti revi toate cele bune iti doresc