anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va salut pe toti! Am si eu o intrebare pentru fetele de peste 20 de ani dar nu neaparat. Daca primiti de la un baiat (amic si fost coleg de facultate) de ziua voastra un buchet de trandafiri rosii si un tort cu chipul vostru, stiti ca sunt astfel de torturi ( precum e pe linkul asta http://www.magazinuldeflori.ro/Torturi/Tort-cu-fotografi e-comestibila/ )V-AR PLACEA sau vi s-ar parea ceva prea copilaresc, siropos nu stiu care dintre termeni e mai potrivit dar banuiesc ca ati inteles. Va multumesc!
Vali87, vrei sa dai mai multe detalii despre intrebare?

Răspuns Câştigător
| Dorina9 a răspuns:

Ce s zic,foarte frumos, bv tie.o sa fie uimita, dar intr-un mod foarte placut. fetele iubesc florile si cu siguranta si tortul o sa fie foarte interesant. buna idee!:*

5 răspunsuri:
| liz23 a răspuns:

Buna,
Nu e nici copilaresc, nici siropos, dar ce anume urmaresti? Sa faci un cadou unei prietene sau sa o cuceresti? Te intreb pentru ca ideea este frumoasa dar depinde foarte mult de ce vrei sa transmiti.Am inteles ca ea te vede ca amic si fost coleg de facultate dar tu cum o vezi pe ea? Pentru cat te implici in acest subiect eu spun ca vrei sa cuceresti, in acest caz eu as merge cu buchetul de flori si ceva sa ii ramana amintire, ceva simplu si finut ca un lantisor sau o bratare.

| Rayyy a răspuns:

Bună,
Dacă persoana respectivă apare din senin cu un asemena cadou, aş considera gestul destul de straniu.
În schimb, dacă colegul mi-a rămas un bun prieten, cu care vorbesc frecvent, atunci nu văd de ce ar fi siropos.

| vipande11 a răspuns:

Poate te place sau poate te considera o prietena buna (si eu fac astfel de cadouri la alte fete si nu inseamna ca o plac ca pe o vitoare iubita ci ca pe o amica) dar asta numai uh poti so afli.

| Lacoste a răspuns:

As ramane impresionata si m-as gandi de ce ar face el, fost coleg, un cadou atat de frumos.
Se va bucurawinking

| janynefeaver a răspuns:

Consider ca este un gest f frumos si f rar intalnit.