| catalin66yo a întrebat:

Va salut pe toti. Am si eu o problema mare de tot. Am o prietena cu care sunt impreuna de 6 ani. De vreo 2 luni a aparut in viata mea o fata foarte draguta cu care ma inteleg foarte bine. Ea are prieten, cu care este impreuna de 1 an de zile. De cand o cunosc pe ea, relatia cu prietena mea s-a racit foarte tare si nu ma pot gandi decat la,, noua cunostinta". Daca ar fi sa fie singura, as renunta la relatia mea de 6 ani pentru ea. Dati-mi si mie un sfat:cum sa reusesc s-o cuceresc si s-o am langa mine, s-o fac sa uite de prietenul ei... mi-e foarte greu...

Răspuns Câştigător
| AyU a răspuns:

In primul rand gandeste-te daca esti dispus sa renunti la o relatie de 6 luni pentru o noua fata... daca raspunsul tau este da atunci spune-i direct in fata cat de mult o placi si ca te gandesti la ea tot timpul, daca si ea are aceste sentimente pentru tine, probabil v-a renunta la prietenul ei, dar sunt sase ca ea sa pretuiasca mai mult relatia cu prietenul ei, avand in vedere faptul ca sunt de atat de mult timp impreuna. fii sincer cu tine si cu ea.

| AddictedToYou08 a răspuns (pentru AyU):

Relatia e de 6 ani, nu de 6 luni, din cate spune. catalin66yo, stii cum se spune: nu renunta la cineva pe care il/o iubesti pentru cineva pe care il/o placi..pentru ca cel/cea pe care il/o placi va renunta la tine pentru cine pe care il/o iubeste..eu cred ca atractie de moment si nu are rost sa aruncati o relatie de 6 ANI pentru o noua ''cunostinta'', mai tarziu iti va parerea rau, pretuiesti ceva atunci cand intr-adevar l-ai pierdut.happy

| caterinasmile a răspuns (pentru AddictedToYou08):

Asa este! Ai foarte mare dreptate!

5 răspunsuri:
| MasterOfDisaster a răspuns:

Nu cred ca e ok sa renunti la relatia de 6 ani. Daca fata nou aparuta renunta la prietenul ei de 1 an pentru tine, ce te face sa crezi ca nu va renunta la tine pentru altul, una-doua?
Cred ca este doar atractie, hormoni, si nu are vreun viitor relatia ta cu fata noua.
Nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard.

| zăGhost a răspuns:

Eu m-as gandi bine in locul tau. Practic nici n-o cunosti pe cea noua, iar cu prietena ta ai rezistat 6 ani... asta cred ca spune multe.
Vezi sa nu fie doar vorba de atractie cu cea noua.

| Cautnic_Antonia_1997 a răspuns:

Nu renunta la o relatie de 6 ani pentru alta care probabil nu va merge! incearca sa o uiti si sa te apropii de prietena ta mai mult! asa ai sa o uiti cu siguranta!