Buna.Imi pare rau sa-ti spun, dar meriti pe cineva infinit mai bun de atat.In locul tau as apela la decizia despartirii fiindca i-ai dat destule ocazii pentru a se revansa si a-ti arata ca s-a schimbat, insa ea le-ai calcat pe toate in picioare, nu crezi?
Eu zic să o supui la test.
Nu o bagă în seamă, nu i dă răspunsuri, nu e crede neapărat momentan.
Lasă timpul să treacă, o săptămână, două, trei.
În timpul ăla dacă ea e serioasă, e potolită și nu vorbește cu nimeni.
După caut o și când ai ocazia, surprinde o și cere-i telefonul să te uiți dacă are ceva dubios dacă vorbește cu băieți. Față în față nu are de ce să ți refuze să ți dea telefonul, dacă o face clar ascunde ceva și ai răspunsul clar în față.
Dacă e sinceră și perioadă te timp cat tu nu te-ai ținut după ea(expre) ea nu a vorbit cu nimeni, a fost cuminte, nu s-a dus în alt cuc, înseamnă ca te a așteptat și e serioasă într-un final.
Eu așa aș supune la teste oamenii ce fac chestii de genu.
No hate, sunteți copii, trăiți-vă viața. Ca vorbește, ca nu vorbește cu alta persoană e tot una. Dacă vrea să te înșele femeia o face cu tine de mână, sau cand merge la magazin si nici nu știi.
Profita de ocazie ca ești cu cineva, din toate relațiile ai de învățat. Si dacă totul merge roz crezi ca e bine? Devine monotonie, o sa se plictisească cineva, cândva.