Poti sa ii dai inelul cand vrei. Chiar si acum. Alege ceva romantic cateva cuvinte dulci si ii dai inelul nu e nevoie sa reuniti familiile si sa o ceri...este un lucru intre voi 2 dupa se poate da veste tuturor.
Sau sunt altii care vor mai intai sa ii ceri voie mameii fetei (soacrei) daca iti "da" ( te duci cu un buchet de flori) iar in secunda urmatoare ii dai mandrei inelul de logodna dar asa, cel putin pentru mine nu mai are nici un farmec. E mai frumos daca ii faci ei o supriza si o ceri iar dupa afla familia
O zi buna si casa de piatra
Puteti sa va logoditi si sa faceti toate actele acum, si sa faceti nunta la anul', dupa ce se naste copilul.
Am glumit cu faza cu copilul, dar cu restul nu. Daca vreti sa fiti o familie, nu trebuie sa amanati pana este restaurantul disponibil.
O doamne in sfarsit un om normal si nu un copil de 10 ani! Da normal ca ii poti da inelul sa o ceri dar gandeste-te la un moment SPECIAL pe care sa NU-L uite NICIODATA! Succes!
Da, chiar te rog sa-i dai inelul cat mai repede! Nu mai tine fata pe jar
Pai sigur ca poti.Eu iti sugerez sa o chemi pe ea singura intr-un loc pentru cu totul alt motic, chiar un motiv neplacut(poti sa pui pe altcineva sa o cheme ca a patit ceva sau nu stiu)si apoi sa apri tu prinjul din povesti si sa ingenunchiezi. Daca vrei cand ajunge in acel loc poti sa coboare un afis cu :te iubesc si apoi sa ii ceri mana.Succes si casa de piatra.
Frate din cate stiu eu logodna e de 2 feluri.ori ii dai inelul acum intr-un mod romantic(in parc, pe lac, pe un acoperis, unde si cum vrei tu) si sunteti logoditi pana la nunta, ori ii dai inelul atunci la biserica cu 10 min inainte de ceremonie ceva de genu! deci da, merge !
AndrewTate7789 întreabă: