Eu m-am despartit dupa o relatie de 2 ani si jumatate, motivele au fost multe.Ne-am impacat dupa vreo 2 luni cand inca ne mai iubeam, dar nimic nu mai era ca la inceput.Si cand eram impacati cand eram certati.Cu toate astea au trecut de atunci 4 ani si tin sa te anunt ca fiecare are relatia lui(el fiind deja insurat de vreo 2 saptamani), dar ultima oara cand am vb ne-am zis unul altuia ca noi ne iubim dupa cat rau am facut unul la altul dar nu putem fi impreuna.Eu recunosc ca ma mai gandesc la el mult.Nu vb deloc el e in Romania si eu in grecia,nici pe mess, nici facebook, nici nicaieri.Suntem constienti de faptul ca daca incepem sa vb,o sa ne stricam relatiile actuale si nu merita,deoarece nu o sa putem fi impreuna.
Acum prietena ta,sigur te mai iubeste,dar mai las-o putin libera,sa se mai gandeasca nu o mai cauta un timp, daca e sa fie iar cu tine va fi. Daca o sufocai cand erati impreuna, nu o face si acum.Nu devenii prea posesiv, lasa-i timp de gandire.Nu mai vorbiti deloc un timp, dar deloc, nici rar.
Ar trebui sa aiba loc o "coincidenta" astfel incat sa va intalniti undeva singuri si sa vorbiti deschis despre asta.
Fa-ti un alt id si baga-l pe al ei,da-te drept alt tip si incearca sa va imprieteniti... ca sa poti afla chesti de la ea. Intreab-o daca are iubit, daca tine la el. daca a mai avut si daca l-a iubit., daca vrea sa se impace.etc...
Si ar fi bine sa nu renunti la ea